Ceremonia ceaiului în satul Yuanjia, din județul Liquan aflat la 70 km de Xi’an – capitala povinciei chineze Shaanxi. Considerat drept un „Muzeu viu al artelor tradiționale”, satul Yuanjia trăiește din agro-turism și promovarea tradițiilor locale. Alături de o multitudine de delicatese, dulci sau picante, ceaiul fermentat la întuneric face parte din spectacolele muzical-coregrafice oferite zilnic vizitatorilor.
„Ceainăria lui Wang”, cum este cunoscută, Wang Zhijun (foto sus) este la a cincia generație de urmași al lui Tong Jigong, un slujbaș foarte îndrăgit de oameni din perioada finală a Dinastiei Qing. După ce a fost nevoit să se refugieze din Xi’An, Tong și familia lui a fost ajutat de toți cei care îi erau recunoscători. Așa a ajuns să deschidă o ceainărie, apoi să se extindă și să realizeze o rețea cunoscută sub numele „Ceainăria lui Wang”, administrată în prezent de Wang Zhijun și familia sa.