Cum să duci o bătălie cu Codruța Kovesi-DNA, în condiții de demnitate ZERO!

Am urmărit cu dezgust și profundă indignare decupajul regizoral produs de televiziunea franco-germană ARTE, în care două personaje: Codruța Kovesi și Attila Biro s-au străduit să demonizeze o țară și abia în plan secund pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Dacă jurnalistul Attila Biro face ceea ce știe mai bine din postura de imparţialitate ZERO, în cazul Codruţei Kovesi vorbim despre utilizarea poziţiei publice într-o bătălie personală de imagine şi evoluţie profesională.
Din reportajul ARTE realizat de Alina Teodorescu şi Dimitrie Iordanesco transpare fără echivoc o realitate simplă: cu madam Kovesi nu poţi duce o luptă cu argumente, bazată pe principii, dominată de minima demnitate. Iată de ce, la manipulare trebuie răspuns cu manipulare, la minciună cu minciună, la atacuri groteşti cu atacuri groteşti!
În producţia manipulatorie a televiziunii franco-germane, Codruţa Kovesi este prezentată drept „Magistratul, icoană a luptei anticorupţie”! O „icoană” care a distrus vieţi, destine şi familii, însă despre asta nu se spune nimic în lecţia de non-jurnalism oferită de televiziunea occidentală.

Pentru cine are stomacul tare şi timp, cele 30 de minute de manipulare şi dispreţ la adresa realităţii produse de ARTE TV pot fi urmărite AICI

LECŢIA INGRID MOCANU: “Dacă lăsăm ţara să perpetueze aceste practici, copiii noştri vor ajunge într-o situaţie foarte gravă!”

Cert este că, în realitatea anului 2017, împotriva Guvernului și Parlamentului României se duce o luptă concertată, cu atât mai mult cu cât actuala majoritate pur și simplu nu convine. Nici Bruxellesului, nici Berlinului, nici Parisului etc! Și atunci, utilizând orice mijloc machiavelic, scopul trebuie atins cu orice chip.

ARTE TV a dorit să arate că România este o țară coruptă, condusă de politicieni corupți. Prin decupaj regizoral, cu două personaje: Codruţa Kovesi – Attila Biro, şi lipsa oricărei opinii din partea adversă, a reușit!

Petrică Manolachi: „Prima dată când am intrat pe arest m-am bucurat că s-a închis ușa după mine. Pentru că mă băteau foarte tare”

În realitate, reportajul nu este decât o mizerabilă manipulare, o execrabilă lecție de non-jurnalism, în care s-a dorit înfierarea liderului PSD, Liviu Dragnea, și a celor care doresc un lucru simplu: Justița să se facă responsabil!

Porcăria la care s-a pretat din nou Codruţa Kovesi este una generatoare de profundă repulsie, dar asta nu mai este o noutate în spaţiul public. Totuşi … reportajul arată cum un angajat al statului poate să denigreze România şi să nu poată fi tras la răspundere.
Susţinută şi promovată de forţe externe României drept „Magistratul, icoană a luptei anticorupţie”, Codruta Kovesi acceptă să fie instrument de manipulare, pentru că situaţia îi convine, are interese personale directe în tot acest circ făcut pe seama României. Ori tocmai aici Kovesi intră în conflict cu propria activitate. Prin acţiunile sale, dincolo de pătarea imaginii României, Kovesi acumulează avantaje pentru sine şi pentru altul/alţii, faptă care ar putea fi cercetată din punct de vedere penal ca faptă de corupţie.

DAN RADU RUȘANU: “Citeam ‚Arhipelagul Gulag’ o oră, două, și după ce citeam eram foarte fericit. Acolo la noi nu te bătea nimeni …”

Ruşine, mare ruşine această Codruţa Kovesi şi toţi cei care fie nu înţeleg, fie acceptă benevol să fie parte în acest spectacol dezagreabil şi degradant la adresa României!

CÂND MAMA AFLĂ DE LA TELEVIZOR CĂ AI FOST ÎN PUŞCĂRIE! Cazul Mariana Rarinca

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.