CORUL NEARMONIZAȚILOR!

Avem o opoziţie, ce facem cu democraţia?
USR = ZERO, Platforma România 100 = ZERO … de la PNL mai aveam de doi lei speranţă!
Dar cum, domnule, cum să aliniezi PNL în spatele unui ZERO BARAT? Cât de strâns cu dosarele a ajuns PNL încât se încolonează în spatele unui nimeni? Căci ce altceva este Platforma România 100 … din care „se va desprinde un partid politic”, spune Cioloş, fără să pară lucid de canibalizarea opoziției.
Iată un semn bun pentru PSD. În scurt timp, PNL, USR și Platforma România 100 se vor călca în picioare. La asta sunt experți, nicidecum să genereze proiecte și soluții plecând de la realitățile și nevoile imediate românești. (foto: Gândul.info)

Iată o imagine cât 1000 de cuvinte! Avem în faţă CORUL NEARMONIZAȚILOR: cei care nu s-au înţeles în USR, cei care nu se înţeleg în Parlament (PNL şi USR), cei care s-au jurat că sunt tehnocraţi până au devenit politicieni, cei care promit soluții de aur pentru România, dar care generează și încurajează haosul. Unii pe banii țării, alții pe banii străinilor.

Din nou, partide parlamentare – PNL și USR – se aliniază ca la comandă (invizibilă), în spatele lui Dacian Cioloș, permanenta soluție și speranță a celor care gândesc din afara României, pentru controlul din interior.

Privesc ultimul partid istoric, PNL, cum păşeşte pe calea celor despre care se va spune cât de curând ce liberali au fost, ce liberi au ajuns.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.