Boicot? Nu! Doar imaginea corectă a societății românești …

Indiferență, dincolo de orice apatie la clasa politică. Absenteismul la referendum este similar semnalului de alarmă tras în timp ce trenul rulează cu sute de kilometri la oră. Cei care s-au prezentat la urne au fost striviți de realitatea indiferenței! Cei care aveau bilet dar au ales să nu urce în vagoane, se bucură prostește de priveliștea dezastrului, chiar dacă nu au înțeles mare lucru din democrație, participare, responsabilitate. Ce să discuți cu absenții despre ȚARĂ?

Nu a fost boicot!

În schimb, avem demonstrația incapacității comunicatorilor să intre în rezonanță cu românii. Avem o demonstrație de frondă a celor care rămân încremeniți în confuzia care le asigură confortul de poziționare în fața clasei politice și relației cu Biserica Ortodoxă Română.

Lecții?

Sunt atât de multe încât analizele ar trebui să genereze schimbări de abordare la nivelul României. Unde s-a greșit cu privire la referendum: abordare, explicații, programare?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Referendum 2018, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Boicot? Nu! Doar imaginea corectă a societății românești …

  1. Bunelul spune:

    A fost BIOICOT clar si fara posibilitatea de interpretare.Poporul asta este SATUL de voi,de toti ,cei ce manipulati grosier,fiind PLATITI de partidele aflate la putere,in cazul taupsd’ul.Poporul asta este satul de imixiunea BOR si a restului de religii,in treburi ce tin de STAT nu de spirit.Poporul asta este satul de psd’istii de rahat,de Hoti,de Mincinosi ,de ..Curve [ barbati,femei..”traditional”] suntem satui de VOI,toti ce faceti parte din ciuma politica ,ce roade poporul asta.Da ,tu Tomozei ,faci parte din aceasta ciuma Rosie,om cu scoala se pare,dar caracter de nimic..Asta a fost lectia predata de Poporul Roman..Voua.

  2. Jatarel Remus spune:

    Asta am ajuns,multumim lui basescu si acolitii.Asta nu a distrus numai flota,nea distrus pe toti de la RADACINA,,familia,,.Deja cetatenii RO. Nu mai sunt in calculele guvernantilor ,vechi si noi,ce sa zic de farsa Europa unita !Vai de mamicuta noastra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.