Haina de primar îi era mare, cea de președinte îi este cearșaf!

Cine l-a cunoscut în detaliu în perioada de glorioasă imagine mediatică de la Sibiu, l-a recunoscut în președintele prezent la ședința de guvern de joi pe primarul Klaus Iohannis. După patru ani de mandat la Cotroceni, Iohannis a confundat și Guvernul Dăncilă cu Consiliul Local Sibiu, un consiliu dominat zdrobitor de aleșii Forumului Democrat al Germanilor Sibiu. Acolo, consilierii sași așteptau semnul lui Iohannis pentru a vota: DA sau NU, iar când unul dintre ei mai ațipea sau pur și simplu nu înțelegea comanda, votul se relua până ieșea ce dorea primarul …

Pentru cine știe legea administrației publice locale nu este o surpriză ca primarii au rol decorativ în activitatea unui Consiliu Local, cel mult fiind la dispoziția consilierilor cu explicații și lămuriri (cine mai respectă legea!?). Din 14 ani de Primărie, timp de zece ani Iohannis a căpătat apucături de dictator. Dar … pare să se trezească din visare și din confuzia României cu Sibiul, din confuzia Parlamentului și Guvernului cu Consiliul Local Sibiu dominat de sași executanți, liberali degenerați, pesediști lipsiți de bărbăție!

Ce trebuie să facă Guvernul Dăncilă? Să organizeze pentru o perioadă ședințe de guvern zilnic sau măcar odată la două zile, cu precădere în zilele libere ale săptămânii. Atunci să-l vezi pe apărătorul intereselor străine în adevărata dimensiune și capacitate!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Haina de primar îi era mare, cea de președinte îi este cearșaf!

  1. Virgil Florea spune:

    Articolul este făxut franjuri de comentarii făr legătură. Dacă unul este imbecil nu înseamnă că celălalt trebuie să fie prost, Participarea lui KWI la ședințele givernului sunt doar pentru ca acesta să nu cumva să pună în discuție ordonanța de grațier și amnistie. Care este o necesitate imediată.

  2. Pingback: ASA INCEPE ANALIZA DE LE BEIJING A APRECIATULUI ZIARIST SI SCRIITOR ,SIBIANUL DAN TOMOZEI O ANALIZA EXTREM DE DURA A LUI KLAUS JOHANNIS:”HAINA DE PRIMAR II ERA MARE,CEA DE PRESEDINTE II ESTE CEARCEAF!” | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: Mesaj dur din China: ”Haina de primar îi era mare, cea de președinte îi este cearșaf!” | Lupul Dacic

  4. Valentin Daniel spune:

    Si haina de europarlamentar a doamnei Dancila îi era cam cearșaf , acum însa cea de premier al României îi este cam preș .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.