Referendumul pe Justiție, despre ROMÂNIA GOLITĂ DE INSTITUȚII!

Hotărârile Curții Constituționale a României (CCR), în care la data de 17 Iulie a fost validat Referendumul pe justiție, iar pe 18 Iulie a fost desființată tema Referendumului, arată ceea ce știm de mulți ani: ROMÂNIA A FOST GOLITĂ DE INSTITUȚII! Dacă acestea ar fi existat în litera și spiritul legii, nu doar de formă și nu doar pentru sinecura efectivelor de partid și servicii, Referendumul pe justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis nu ar fi avut loc. Nicio instituție nu a fost în stare să oprească demagogia. Cu atât mai puțin Parlamentul, devenit o adunătură condusă de imbecili în permanență competiție pentru poziția de lider al imbecililor.

În limbaj comun, Hotărârea CCR din 17 Iulie spune că abatorul a fost organizat și construit corect, în timp ce în Hotărârea din 18 Iulie am avut confirmarea faptului că pe poarta abatorului în loc să intre vite la tranșat, sunt încolonați oameni și destine! Este inutil să explici estropiatului Iohannis și sceleraților din PNL, USSR-PLUS că abatorul nu este pentru sacrificat oameni și destine. Noul PSDăncilă a priceput schema și iată ca s-a încolonat pe culoarul nenorocirilor de oameni, destine, vieți …

Pe 14 Mai, sub titlul Referendumul schizoidului! exprimam o curiozitate: „Rămâne să vedem pe 26 Mai câţi dintre români au fost infestaţi de tupeul fantastic de care dă dovadă limaxul ratat moral, trădătorul de ţară Iohannis, susţinut orbeşte de sinucigaşul Partid Naţional Liberal.”

S-a dovedit că o treime din cetățenii României cu drept de vot sunt analfabeți la democrație și că principala lor bucurie este să micționeze cu boltă peste adevăr, libertățile și drepturile omului. Surpriza nu este prea mare, după ce zece ani Băsescu a educat generații de mercenari sociali, iar alți patru Iohannis a cizelat prostia și incultura.

Ce surprinde este că România nu mai are nicio instituție care să blocheze, fie și în ultima clipă, tentația liderilor efemeri de a face din țară și popor bătaia lor de joc. Referendumul pe justiție nu trebuia să aibă loc pentru că temele propuse încalcă flagrant Constituția. Totuși, a fost organizat cu cheltuiala a zeci de milioane de euro și cu scopul de a influența masiv votul la alegerile europarlamentare.

CONCLUZIE: Dacă nicio instituție din România nu mai este capabilă să oprească degringolada, avem reconfirmat că România este total condusă din exterior, pentru mize și proiecte în care până și Iohannis este un pion schizoid, protejat de servicii și instituții interne coordonate extern. Avem dovada că parteneriatul cu UE și NATO sunt în principal în defavoarea românilor și a României, în absența unor lideri dispuși să se bată pentru țară, nu doar pentru funcție și scaun.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.