Adrian Năstase trâmbițează înfrângerea lui Dăncilă!

Este bizar, dacă nu împotriva minimelor șanse de victorie ale PSD, dar Adrian Năstase tocmai a prefațat înfrângerea de duminică a Vioricăi Dăncilă. Într-un îndemn la adresa primarilor PSD, postare lansată cu puțin timp în urmă, fostul premier și lider al PSD, susține că „un vot peste 40% (sau peste 50% ?!) ar fi și o încurajare pentru partid de a gândi, în liniște …„.

Altfel spus, Dacă Dăncilă ajunge la 40% va fi considerat o mare performanță!

Bizareria pe care o face Adrian Năstase pare desprinsă din logica unui joc mai amplu, de pregătire a ceea ce va urma de luni, 25 noiembrie, când, după înfrângere, Dăncilă va fi nevoită să depună mandatul de președinte al PSD.

Ciudată, extrem de ciudată și demobilizatoare această ieșire, cu patru zile înaintea scrutinului!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Adrian Năstase trâmbițează înfrângerea lui Dăncilă!

  1. Timsac Octavian spune:

    Eu interpretez această postare a d-lui Năstase în felul următor: dl.Năstase face parte din categoria oamenilor care se cred deștepți,dar nu sunt sau,altfel spus, din categoria oamenilor educați,dar lipsiți de pragmatism (ca să nu spun proști…). Căci nu văd cum altfel aș putea interpreta îndemnul său către primarii PSD să ia 40 % sau un pic peste, un rezultat peste 50 %(ceea ce ar însemna câștigarea prezidențialelor) fiind considerat probabil o minune! Noaptea minții! Cu o asemenea ”gândire” nu e de mirare că a pierdut în fața grobianului bășinescu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.