COVID-19 | Toți cei care ajung la Beijing sunt testați și incluși în carantină, cu plată!

Autoritățile din Beijing sporesc măsurile de prevenire și pentru depistarea persoanelor infectate cu noul coronavirus COVID-19, urmând să impună, începând cu data de 25 martie, tuturor persoanelor venite din străinătate să se supună testării cu acid nucleic și observațiilor medicale, după care vor fi incluși obligatoriu în carantină centralizată cu plată.

Conform Beijing Daily, până acum la intrarea în capitala Chinei erau supuse testării doar persoanele care prezentau simptome COVID-19, cei cu antecedente epidemiologice, cei care prezentau se
În aceste condiții, Toate persoanele care vor ajunge la Beijing și au călătorit în afara țării în ultimele 14 zile vor fi testate și incluse în program de carantină centralizată și monitorizare medicală, costurile fiind suportate de fiecare persoană în parte.

Beijing – Toți cei care vin din străinătate intră obligatoriu în carantină instituționalizată, cu plată!

Decizia a fost luată după ce în zona continentală a Chinei au fost înregistrate noi 78 de cazuri COVID-19 și șapte decese. Dintre noile cazuri confirmate, 74 au fost „infecții importate”.

Autoritățile capitalei Beijing au raportat, de la declanșarea epidemiei, 427 de cazuri.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la COVID-19 | Toți cei care ajung la Beijing sunt testați și incluși în carantină, cu plată!

  1. Pingback: COVID-19 | China crește perioada de carantină și supraveghere la 28 de zile! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.