Careul de Impostori: Iohannis, Zuckerman, Birchall, Godină … CEDO

Un președinte, un ambasador, un fost ministru de Justiție și un milițian … au avut un orgasm public rușinos de precoce, demonstrând încă odată că în secolul XXI inteligența nu mai este condiție obligatorie în funcțiile publice.

Președintele, ambasadorul, fostul ministru și milițianul, se află în conflict de interese, fiind direct interesați și conectați la abuzurile sancționat de instanțele românești și internaționale.  Dar, când ești mai imbecil și impostor, în mod obligatoriu ești și incapabil să înțelegi realitatea obiectivă.

Președintele Iohannis a fost salvat de Kovesi în afacerile cu case, Ambasadorul Zuckerman (SUA) a premiat-o pe Koveși, ex-ministrul Birchall a cauționat-o pe Kovesi, iar milițianul Godină a fost scut pentru abuzuri în banda #rezist!

Într-o lume și o țară normală, niciunul nu ar trebui să vorbească despre drepturile omului grav încălcate. Nu este cazul României!

Adevăratul președinte al României!

Președintele Iohannis recidivează și încalcă Art. 147, alin. 4 din Constituția României, Ambasadorul Zuckerman încalcă grav și repetat Convenția Relațiilor Diplomatice de la Viena (1961/Art. 41.1.), ex-ministrul Birchall încalcă și intepretează în interes străin legile României, milițianul Godină încalcă statutul și regulamentele MAI!

Contează? NU!

Pentru că România este prizoniera trădătorilor și colonialiștilor.

Contează că deciziile Curții Constituționale a României sunt DEFINITIVE și GENERAL OBLIGATORII? NU!

Pentru că în democrația promovată de Iohannis și protectorii lui este permis orice, în timp ce în democrația românească nu este admisă nici respectarea legilor în vigoare!

SUA, pe două limbi: una la București, una la Beijing!

Distrugerea României este posibilă pentru că instituțiile de bază ale statului sunt primele care trădează țara: președinția, guvernul, armata, serviciile de informații și … din păcate în listă trebuie să adaug și biserica prin tăcerea și acceptarea complice a destrămării speranțelor pentru decență și măsură!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Careul de Impostori: Iohannis, Zuckerman, Birchall, Godină … CEDO

  1. Pingback: Iohannis și-a rupt maxilarul în decizia CEDO-Kovesi! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.