Nerușinarea unui pervertit!

A fost sărbătoarea Sfintei Parascheva, de care guvernul lui Nicolae Giugea și-a bătut joc, la fel ca în primăvară de Sfintele Paște. Iată de ce abia acum lansez public acest text … despre cum din vomă nu poți face un retrograd decent. Un text despre cum liberalii au intrat sinucigaș în concursul național de pupat în fund americanii și înjurat chinezii, concurs în care deputatul PNL de Craiova, Nicolae Giugea, vrea să aibe buzele tocite, corzile vocale uscate, iar morala îngropată la margine de ridicol.

În ziua Sfintei Parascheva, Giugea, omul cu pretenții universitare, altfel un fost școlit, educat, învățat cu funcții, încă de pe vremea comuniștilor, a lansat o „Declaraţie de presă” preluată de Agepres, declarație în care pupă în fund americanii și calcă în picioare chinezii!

Deputatul Nicolae Giugea (PNL), a ajuns la 57 de ani. Însă, moral și logic nu a depășit nivelul interlopilor care latră și atacă la comanda … șefului.

Ca să nu fie dubii, șeful suprem la care se închină nu doar Giugea, ci toți liberalii foști sau nu comuniști români, sunt SUA – acești interlopi de talie mondială, care au trimis la București un nemernic, un abuzator al diplomației și legilor internaționale. Șefii lui Giugea, Orban și Iohannis, dacă nu te-au convins să le dai țara, casa, masa, nevasta și copiii, îți fac cadou dacă nu un război, o revoluție, măcar un protest #rezist finanțat până când scopul este atins.

Liberalii și Iohannis știu cum au ajuns la putere, motiv pentru care, exact ca în bancurile din armată, când li se cere să sară, nu întreabă „de ce?”, ci „cât de sus?”, iar dacă nu li se cere să sară, o fac preventiv, chiar dacă fără rost și la schimb cu o … șapcă.

Iată de ce, Giugea este de-o imoralitate grețoasă. Acest individ, la fel ca toți liberalii cu sau fără legitimație, sunt loiali intereselor străine, necum ale românilor și României.

Argumente pentru toate cele de mai sus le oferă fostul comunist, fost democrat, fost liberal-democrat, actual liberal Nicolae Giugea, care spune că „parteneriatul strategic cu Statele Unite produce beneficii şi în plan economic pentru România, nu numai în cel al apărării” (Agerpres), dând ca exemple NATO, Deveselu, Ford și … Centrala Nucleară de la Cernavodă!

Încheierea acordurilor economice şi militare între România şi SUA reprezintă, fără niciun dubiu, o recunoaştere a încrederii pe care administraţia americană o are în Preşedintele României Klaus Iohannis şi în Guvernul Ludovic Orban„, spune Giugea.

De ce trebuie să ne recunoască americanii? De ce nu trebuie să se impună președintele Iohannis și guvernul PNL drept parteneri cu drepturi egale, așa cum este consemnat în acte?

Răspunsul vine din fraza imediat următoare: „Nici nu ai cum să pui grad de comparaţie între PSD, care îşi propusese să dea Centrala Nucleară de la Cernavodă pe mâna unor firme dubioase de prin China şi Guvernul PNL care a parafat un acord financiar fără precedent, de 8 miliarde de euro, cu SUA, pentru construirea a încă două reactoare nucleare, care să ne asigure independenţa energetică naţională„.

Deputatul Giugea, capabil să se închine la comandă orcărui mizerabil, nu spune că acea firmă „dubioasă de prin China” este cea mai mare companie mondială în domeniul nuclear, cum nu spune că oferta americană este cu TREI MILIARDE USD peste valoarea propusă de chinezii care veneau cu investiția și tehnologia.
Asta în timp ce americanii vin cu … nimic! Însă, oferă României marea șansă de a se împrumuta la bănci și fonduri … americane!

Capabil exclusiv să repete după dictare, Giugea susține că „în numai un an, PNL a schimbat cu totul direcţia spre care se îndreaptă România, dinspre Rusia şi China (…) către SUA şi UE, (…) acolo unde îi este locul„.

Stimate domn ajuns la vârsta la care logica și morala ar fi trebuit să îți fie limite și rigoare:  1. NU PNL a dus România spre SUA și UE, iminent în NATO, la fel cum 2. NU PNL a fost partidul care a încercat să se lupte pentru interesele României și să continue relațiile tradiționale VEST-EST, inclusiv cu CHINA – locul unu mondial economic și financiar.

Vorbesc de China acel lider mondial, unic în lume, care niciodată nu a bombardat, vândut, traficat, negociat, jignit, umilit, jefuit România potrivit intereselor de moment, așa cum o fac fără scrupule idolii efemeri la care vă închinați, astăzi, cu toții cei aflați la putere la București.

Pentru Iohannis-PNL slugărnicia, umilința, acceptarea batjocurii la adresa românilor, toate acestea fac parte din condițiile vitale pentru care se află în pozițiile de acum: președinție – guvernare.

Ceea ce faci domnia ta, însă, nu este nimic mai mult decât o rușinoasă contribuție la cimentarea etichetei de trădători și vânzători de țară deja lipită de Iohannis-PNL. De aceea, numele Nicolae Giugea din Craiova nu va intra în istorie nici măcar ca trupete voluntar în armata idioților utili, închinători la străini.

Să îți fie rușine!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, EU Centrală şi de Est, Europa, Europa - Asia, Înţelege China, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Nerușinarea unui pervertit!

  1. popescu mihai spune:

    frumos articol

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.