Un general român în solda dușmanului!

Ca să nu existe dubii, despre generalul cu patru stele Nicolae-Ionel Ciucă vorbesc! Acest burtă verde cu orgolii și ambiții de țară condusă de o juntă militară pe stil nou, în care alegerile democratice sunt eludate, ierarhia rezultată din opțiunea populară fiind anulată.

Aidoma unei căpușe înfipte în ceafa de bou a președintelui, în numai doi ani, Ciucă a reușit o performanță unică: din general activ, să își retragă doar șiregurile din uniformă, pentru a primi misiunea de a forma un nou guvern al celui căpușat! Ciucă devine imaginea unei armate naționale lipsite de onoare, demnitate și respect pentru uniforma statului. Mai simplu, Ciucă prezintă ambiții periculoase pentru România, dacă prin acceptarea mandatului primit de la Iohannis va ajunge și să coaguleze o majoritate parlamentară care să îl facă prim-ministrul de la București.

Desemnat prim-ministru interimar, domnul general Nicolae-Ionel Ciucă execută, fără să comenteze! Formația cazonă nu îi permite să gândească, să privească voința clară a românilor, care au spus, fără echivoc, că sunt sătui de jocurile, de manevrele și mizeriile unui guvern loial exclusiv lui Iohannis, necum poporului roman!

Prin decizia de a accepta să joace pe cartea sfidării poporului, așa cum îi cere Iohannis, generalul Ciucă ne confirmă ceea ce știm cu toții de mai multă vreme: absolut toată uniforma României – de la soldat, la general, de la armată, la servicii – se află în solda și serviciul dușmanului, chiar dacă pentru asta plătește poporul român!

Atitudine de general al Armatei Române, Nicolae-Ionel Ciucă, în fața președintelui dezintegrator de țară, Klaus Iohannis!

Când Armata Română ajunge să fie prezentă cu absolut toate segmentele țării, de la apărare, la sănătate, de ce ne mai mirăm că Armata condusă de Ciucă a devenit complice la abuzurile și abrutizarea națională înregistrate pe fondul pandemiei COVID-19? De ce ne mai mirăm că Armata Română iese, pe timp de pace, cu muniție de război și taburi, ca să sperie românii?

Ambițiile generalului Ciucă sunt extrem de periculoase pentru România, oricât de medaliat și premiat este acesta … mai ales pentru servicii aduse forțelor și intereselor străine! Că doar nu pentru România s-a evidențiat în Angola, Bosnia şi Herţegovina, Irak, Afghanistan.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Un general român în solda dușmanului!

  1. Gigi Frone spune:

    Domnule Tomozei , dumneata nu-l cunosti pe Nicolae Ciuca asa cum al cunosc eu insa , ceea ce-ai spus despre el este foarte adevarat : parca-l sti de-o viata pe cinstea mea ! Chiar crezi ca-n Afganistan , Angola sau Irak a stat cu trupetii { aia care cadeau aproape zilnic prada dispozitivelor explozive artizanale } sau…calm , lejer si-n siguranta la sediul central al trupelor aliate ? Fi serios omule si nu uita ca , generali romani , ofiteri superiori romani care au trecut la inamic…au mai fost in Romania incepand de la 1914 incoace deci , Ciuca nu poate fi o exceptie , cel mult o regula .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.