Răsunătorul succes al maratonului vaccinării, în presa de propagandă!

O chestiune care ține de intimitate și decizie personală a fost transformată de educatul și superiorul Occident în spectacol grotesc! Iată de ce, „Maratonul vaccinării” anti-Covid-19 putea fi organizat simultan cu o campanie de colectat sticle și borcane, castane, frunze de păpădie sau fiare vechi. De ce, nu?, putea fi imaginat ca o simulare a furnizării apei calde în București!

„Maratonul vaccinării de la Bucureşti a avut rezultate excepţionale”, a declarat gâtuit de emoție specialistul în lumi paralele Florin Cîțu, premierul celui de-al treilea guvern Iohannis. Este posibil ca Florin Cîțu să fii făcut declarația după ce a vrut să tragă ceva, dar, nemaigăsind „zăpadă” a decis că „restricţiile pentru schi”! Cum arată „excepțional” pentru Cîțu?

La 1,8 milioane persoane majore cât are Bucureștiul și cărora se adresa campania deșănțată de vaccinare, propaganda guvernamentală derulată prin presa miruită, instituții de stat, Biserică (!?) și „onegheuri„, a reuși să atragă ceva mai mult de 20.000, adică 1,13% din total!

DA! Acesta este nivelul uriașului succes al „maratonului” organizat la București: 1,13%. De ce este un succes, un rezultat excepțional? Pentru că ținta propusă și anunțată oficial a fost de 0,5% (vezi AICI)! Realizați în ce bătaie de joc se acționează?

La nivel național, vom observa curând că rata de succes va fi chiar sub nivelul înregistrat la București. Aștept să fiu contrazis de cifre!

Guvernul Iohannis, cel mai euro-atlantic și capabil dintre toate, excelează exclusiv la: propagandă, manipulare, la șantajul și construirea de false realități.

Comunicarea și imaginea guvernului de la București sunt gonflate cu ajutorul trompetelor de propagandă, cu false studii sociologice și poziționări în sondaje … virtuale!

Adevăratul sondaj de opinie tocmai a fost revelat în „excepționala” ei dimensiune: dezastrul Guvernului Iohannis este atât mai mare încât nici măcar votanții coaliției de guvernare nu s-au mișcat din case pentru a participa la circul european intitulată: „Maratonul vaccinării”.

Dacă nu au făcut aproape nimic din ce era obligatoriu pentru a proteja românii în fața pandemiei Covid-19: închiderea granițelor, testare masivă, izolarea cazurilor și anchete epidemiologice, asigurarea condițiilor minime de tratament (căldură, aparatură, medicamente) etc., guvernul continuă cu ce știe: CIRC DE PROST GUST!

Un circ pe mulți bani în care, din nou, s-au implicat sute de instituții publice care nu aveau ce să caute: teatre, filarmonici, muzee, mii de voluntari, milioane de lei aruncate în propagandă, amenajări și evenimente culturale (!?) improprii. Toate acestea sunt dovezi că, la nivel general, Românie a ajuns pe mâna unora care ridică restricțiile de schiat pe timp de … vară!

Acest spectacol grotesc, de generalizată falsă realitate, nu ar fi fost posibil dacă măcar presa din România ar trăi în realitate, în democrație, refuzând rolul de propagandist slugarnic-grețos, de sculă de unică folosință a guvernului!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.