Slugarnicul incompetent Sorin Grindeanu!

Să-i spună cineva slugarnicului și demolatorului de #PSD, #SorinGrindeanu, că este mai prost decât Năsui, atunci când vorbește despre legi!
Degaba a fost prim-ministru, degeaba l-a înjurat pe Dragnea, degeaba linge pe unde apucă, numai și numai să își păstreze sinecurile!

Tovarășe Grindeanu de la colhozul defuncților în viață PSD, tovarășe!

Dacă „#Iohannis a semnat în #SUA un memorandum pe această temă cu #Trump”, pentru care a primit o șapcă și a dat gaură câteva miliarde USD la bugetul României, NU înseamnă că memorandumul „trebuie transpus acum în lege„!

NU, tovarășe! Pentru că România este în UE și este stat național independent (încă și cât îl mai lăsați voi să fie)!

Nu, tovarășe!

Nu „toate statele europene importante au luat deja decizii similare ce elimină companiile #chineze din licitiațiile #5G”. Că dacă aveai lista aia cu importantele, o puneai la argumente și te făceai de râs!

Că te bați cu urmașii de securiști, turnători, trădători și vânzători de țară, este una!
Că vă bateți de fațadă, între voi, este alta!

Dar, că îți bați joc de România, că faci aluzii privind „lobbyului puternic al #Huawei” – asta este deja o declarație și o acțiune care trădează exact ceea ce ești: o cârpă mizerabilă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Europa, România, România - China, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Slugarnicul incompetent Sorin Grindeanu!

  1. Pingback: Infobrasov.net - Ziarul brasovenilor de pretutindeni

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.