CRISTI PUIU: GÂNDIȚI! NU FIȚI VITE CARE RUMEGĂ TOT CE SE LIVREAZĂ!

Îmi este drag pentru că, de când îl cunosc, și sunt aproape 20 de ani, Cristi Puiu a rămas același OM: complexitate și detaliu cu o exprimare de cristal!

Prezent la emisiunea SUBIECTIV de la Antena 3, fiind invitatul lui Răzvan Dumitrescu, regizorul Cristi Puiu a ridicat (din nou) praful așternut peste judecata și prejudecata zilelor noastre. Principala concluzie a dialogului, care merită urmărit cu atenție, este: GÂNDIȚI! NU FIȚI VITE CARE RUMEGĂ TOT CE SE LIVREAZĂ! 

Vă invit să găsiți vreme pentru a urmări un OM care face din normal, luciditate și credința în oameni un fel de a trăi, Cristi Puiu:

„Promisiunile astea ale progresiștilor ne vor conduce în fundul iadului. Îmi pare rău, trebuie să o spun. Nu cred că există vreo șansă ca modelul ăsta al trans-umanismului să însemne altceva decât distanțarea unei elite de masă, prin îndobitocirea masei, nu prin înălțarea elitei. Și atunci care este meritul elitei? Nu este niciunul!”

Emisiunea poate fi urmărită AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.