Bujori în Parcul Jingshan din Beijing

Bujori in Jingshan 20A doua zi de poveste în uriaşul Beijing, de această dată în Parcul Jingshan, aflat la Nord de Oraşul Interzis, practic o prelungire a acestuia. Unul dintre cititorii blogului, după ce a văzut imaginile cu lalele, parcă a ghicit intenţia de a merge şi aici. Iată de ce îi dedic imaginile făcute azi.

Dacă în Parcul Zhongshan lalelele sunt primadone, în Parcul Jingshan frumuseţea miilor de bujori lemnoşi te cucereşte, iar mireasma lor te ameţeşte plăcut. Şi cum vremea este tot mai bună în Beijing, aglomeraţia este firească iar competiţia fotografică una serioasă, deschisă tuturor.Bujori in Jingshan 1Bujori in Jingshan 2Bujori in Jingshan 3Bujori in Jingshan 4Bujori in Jingshan 5Bujori in Jingshan 6Bujori in Jingshan 7Bujori in Jingshan 8Bujori in Jingshan 9Bujori in Jingshan 10Bujori in Jingshan 11Bujori in Jingshan 13Bujori in Jingshan 14Bujori in Jingshan 15Bujori in Jingshan 16Bujori in Jingshan 17Bujori in Jingshan 18Bujori in Jingshan 19

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bujori în Parcul Jingshan din Beijing

  1. polliana22003danidana spune:

    Eu ma uit cu pasiunepe you tube la acuarelistii chinezi care fac demonstratii de virtuozitate plastica! MA destinde si uneori mai uit de mine.

  2. teo spune:

    Va multumesc pentru dedicatie, dar mai ales pentru poze. Eu am trecut prin Beijing intr-un decembrie si mi-as fi dorit sa fie un inceput de mai. Tocmai datorita bujorilor din Jingshan, care la momentul respectiv au fost doar niste bete.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.