Lalele în Parcul Zhongshan din Beijing, 2012

Negru si AlbA fost o zi de poveste în parcul Parcul Zhongshan din Beijing, situat în proximitatea Oraşului Interzis. Ar fi fost păcat să nu vedeţi aceste imagini care spun totul despre plăcerea chinezilor de a amenaja parcuri şi grădini. Nu mai vorbesc de obsesia lor de a fotografia flori şi de dotările foto profesionale deţinute de mulţi dintre ei.

Lalele in Zhongshan 1Lalele in Zhongshan 2Lalele in Zhongshan 3Lalele in Zhongshan 4Lalele in Zhongshan 5Lalele in Zhongshan 6Lalele in Zhongshan 7Lalele in Zhongshan 8Lalele in Zhongshan 9Lalele in Zhongshan 11Lalele in Zhongshan 12Lalele in Zhongshan 13Lalele in Zhongshan 14Lalele in Zhongshan 15Lalele in Zhongshan 16Lalele in Zhongshan 17Lalele in Zhongshan 18Lalele in Zhongshan 19Lalele in Zhongshan 20Lalele in Zhongshan 10

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Lalele în Parcul Zhongshan din Beijing, 2012

  1. teo spune:

    Va recomand parcul Jingshan. E dealul din spatele Orasului Interzis. La fel si Palatul de Vara. E vremea cand infloresc bujorii lemnosi si ambele au o colectie foarte bogata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.