XINHUA – Creţu din România: Gata să înceapă rolul de Comisar European

Corina CretuSocial-democrata româncă, Corina Creţu (foto), nou-numită Comisar european pentru Politici Regională, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare noul rol, transmite agenţia oficială de presă Xinhua.
„Dezvoltarea regională reprezintă cea mai importantă politica de investiţii din Europa şi mă bucur foarte mult că România a primit un astfel de portofoliu important”, a scris Creţu pe reţelele de socializare, adăugând că: „sunt pregătită să asum responsabilitatea pentru acest portofoliu”.
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunţat, miercuri, echipa de noi comisari pentru mandatul 2014 – 2019, în cadrul unei conferinţe de presă, ţinută la Bruxelles.
Corina Creţu, 47 de ani, a fost vice-preşedinte al Parlamentului European, reprezentând Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor, al doilea cel mai mare grup după numărul de deputaţi europeni.

REFERINŢE >>>
XINHUA – PM hails Romanian appointed as EU regional policies commissioner

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în De departe ... România, Din presa chineză, Europa, România, Uniunea Europeană, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.