FOTO – Anul Caprei a venit cu ninsoare la Beijing

Ninsoare de anul nou la Beijing 2015 AAtât de rare sunt precipitațiile sub formă de zăpadă în capitala Chinei încât fiecare eveniment de acest gen trebuie marcat în memorie ca o mare sărbătoare, chiar dacă stratul de zăpadă rezistă numai câteva ore. Chiar și așa, precipitațiile au adus o necesară umiditate în atmosfera excesiv de uscată a Beijingului.

Vineri dimineața, orașul s-a trezit îmbrăcat în haină albă, spre bucuria localnicilor care se pot bucura de zăpadă numai în numeroasele parcuri de distracție de iarnă, unde sunt puse la treabă tunurile de zăpadă artificială. Și, în ciuda temperaturilor scăzute, tradiția plimbărilor matinale de anul nou, la temple și în parcurile orașului, a fost respectată. (Foto: arhiva personală, Xinhua)Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, B Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, C Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, D Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, E Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, F Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, G Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, H Ninsoare de anul nou la Beijing 2015, I

REFERINȚE >>>
Prima ninsoare la Beijing în iarna 2014/2015
Prima ninsoare la Beijing 2014
Zăpadă în Martie, la Beijing 2013
Prima ninsoare la Beijing 2012
A venit zăpada la Beijing 2011

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.