Ipocrizia Israelului în relația comunism-legionarism. Cazul Oana Stănciulescu

Oana StanciulescuUn singur om este suficient pentru ca o ambasadă acreditată în România să declare îngrijorarea, teama, frica, să declanșeze sistemele de alarmă diplomatice, într-o mizerabilă confruntare a realității simple cu demența și ipocrizia. Oana Stănciulescu (foto) a devenit pericol pentru Statul Israel, pentru evrei și istorie, pentru prezentul și viitorul tinerilor din România! Cât de mizerabil trebuie să îți fie creierul ca ambasador încât să accepți să lansezi un astfel de mesaj?

Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!

În timp ce ONG-ul care elimină personalitățile culturii române din memoria prezentului este condus de un comunist cu genă, când mulți dintre evreii români s-au aflat în primele rânduri ale promovării comunismului sovietic din România și din estul-european, reprezentanții statului Israel susțin și încurajează un nou tip de epurare social-politică. Argumentul este unul ridicol, condamnabil prin însăși formulare. Ambasada Israelului dorește interzicerea drepului de a alege și a gândi, ca formă supremă de libertate!

Au prigonit cot la cot cu rușii împotriva martirilor români

Cât și până când România și lumea întreagă va mai accepta șantajul comportamental pe tema nenorocirilor trăite de poporul evreu? Pentru ce, dacă nu ești de acord cu mesajele, opiniile, opțiunile Israelului ești catalagogat antisemit (ca și cum asta nu ar însemna că ești și antiarab)? Ce suferință în plus a trăit poporul evreu în fața poporului român încât Ambasada Israelului își permite să pretindă poziția de a comanda într-o țară în care este oaspete?

Delirul liberalismului, ultima sfidare Crin Antonescu

Oana Stăciulescu, respectat și decent jurnalist român, este o țintă pentru că are coloană vertebrală și nu emite rețineri în a pune întrebări inclusiv la adresa Holocaustului din România, în a afirma dreptul românilor de a exista și pretinde dreptul la respect și onoare, fie că acești români au fost cândva legionari, dar mai înainte de toate au fost genii ale poporului român, piloni ai culturii universale pe care organizații evreiești de genul  „Elie Wiesel” le-a luat din colimator. Personalități care sunt scoase din istoria și memoria României de obsedați la fel de bolnavi în fața rațiuni ca și producătorii de orori la adresa drepturilor universale ale omului.

Când Ambasada Statului Israel la București va măsura egal faptele, când va renunța la spectacolul grotesc și gratuit al implicărilor politice în problemele altor state, când se va alinia decenței și bunului simț, cu certitudine România va trebui să-i acorde atenție. Până atunci, în același spirit al bunului simț și prieteniei, să facă bine să se ocupe de proprii cetățeni și coreligionari.

Avem dreptul la Radu Gyr, la “Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

Nu ai cum să te întrebi când și unde a fost condamnată mișcarea legionară de Holocaust, când singura mișcare a fost cea nazistă germană, inclusiv organizațiile aparținătoare între care urmașă de drept este și FDGR a președintelui de origine germană Klaus Iohannis. Însă cu aceasta, pentru că face parte din masa idioților utili, Ambasada Statului Israel la Bucureşti nu are probleme, tot ca o dovadă a onestității și decenței.

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.