Volumul “Statul în secolul XXI – Modelul chinez” prezentat la Craiova

_BOG9901Volumul “Statul în secolul XXI – Modelul chinez”, autor Dan Tomozei, a fost prezentat miercuri, în cadru unui eveniment organizat la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, în prezenţa câtorva zeci de pasionaţi şi prieteni ai Chinei şi culturii chineze. (FOTO: Bogdan Dănescu)

Volumul a fost prezentat de Prof. Univ. Dr. George Popescu şi Mircea Canţăr, directorul cotidianului „Cuvântul Libertăţii” – partener media, care au subliniat prietenia tradiţională construită de România şi China, dar şi realităţile prezente care umbresc o relaţie de succes până în 1990. De asemenea, Prof. Univ. Dr. Liviu Damean a vorbit despre importanţa relaţiilor cu China în contextul noilor evoluţii globale.

Următoarea conferință și prezentare a volumului “Statul în secolul XXI – Modelul chinez” va avea loc vineri 14 octombrie, la Bucureşti, cu începere de la ora 17.00, la Institutul de Economie Mondială – Casa Academiei, Calea 13 Septembrie nr. 13.

_BOG9804_BOG9955 _BOG9970_BOG0044_BOG0096_BOG0131

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Cărţile mele, China, Înţelege China, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Volumul “Statul în secolul XXI – Modelul chinez” prezentat la Craiova

  1. Pingback: Statul In Secolul Xxi. Modelul Chinez - Dan Tomozei - Info Cartea

  2. Stanca Ion spune:

    Domnul Dan vă mulțumesc din adâncul sufletului pentru noua carte lansată și la Craiova, în posesia căreia am intrat astăzi luni, 24 octombrie 2016, pe care Părintele mi le-a trimis prin cineva. Vă urez multă sănătate să puteți continua scrie cât se poate de mult despre un stat atât de important pentru economia mondială și -sper- și a ROMÂNIEI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.