Rozul din mintea celui care ne conduce!

Am spus roz, nicidecum rozetă … evidenţiez pentru cunoscători şi pentru cei puşi pe glume. Nu este deloc de râs! Preşedintele Iohannis a încheiat vacanţa de stat în Italia! Între un chiul şi o zi petrecută inutil la reuniunea Consiliului European pe tema Brexit, preşedintele a vorbit. Cine este curios, poate să intre pe site-ul preşedinţiei pentru a-i lectura enormităţile.

Când afirmi că Parlamentul legiferează „lipsit de transparență”, iar dezbaterile pe jusţie sunt „interminabile”, trebuie că ai ceva la cap în zona de logică!
Apoi, când apreciezi că diminuarea încrederii românilor în Uniunea Europeană este generată de modul de legiferare internă, un control la secția logică devine obligatoriu!

Cum să scoții ochii istoriei cu un spot tricolor?

În mod evident, problemele și cauzele sunt în cu totul altă parte, mai ales în modul în care oficialii UE tratează România: superior, sfidător, părtinitor și destabilizator!

Este posibil ca relaxarea pe care președintele României și-o permite cu soți, periodic,  pe bani publici, să afecteze logica locatarilor de la Palatul Cotroceni!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.