Asediul bolnavilor asupra României!

Ministerul Justiției de la București este transformat, de o vreme, într-un fel de „șhaorma cu de toate”. O mână de scăpați de sub orice control social și legal iau cu asalt instituția peste care cad găleți de ingrediente culinare, ultimul asalt fiind susținut cu o ploaie de ouă … sub privirele pasive, amuzate ale forțelor de ordine.

În România se exersează anarhia, o variantă modernă a „Revoluției culturale” chineze. Acum, la fel ca și atunci, idioții, needucații, scăpații de sub controlul social, au ajuns saltimbancii unui spectacol grotesc cotidian, la care contribuie din plin guvernarea, președinția, opoziția, partenerii externi și falsa societate civilă. Unde mai pui că Ministerul Public, pus să aplice legea, a devenit cel mai puternic opozant al Guvernului, deși legea îi interzice să facă politică. România este într-o etapă anarhică incipientă, în care impostorii și demolatorii de țară fac legea: guvernanți și dezaxați, deopotrivă. 

Îngăduința ca prostie sinucigașă la PSD!

Să ceri ordine în România, să ceri respectarea legii, este o utopie. Cui să ceri ordine, câtă vreme Poliția și Jandarmeria, aflate în mâna Guvernului, sunt incapabile să oprească o mână de derbedei care confundă drepturile cu libertatea de a face orice? Cui să ceri echilibru când președintele este principal instigator la nerespectarea legii, este principal sabotor al normalității politice-economice-sociale? Cui să ceri o alternativă, când opoziția este principal actor în haosul cotidian? Când autoritățile ezită să aplice legea, ezistă să își facă datoria?

Periculosul precedent Dorneanu!

O mână de bolnavi, promovați pe toate canalele media, au devenit oglinda societății românești. Ei sunt bolnavii stimulați să contagieze o țară precar educată, precar informată … condusă precar!

Dacă Ministerul Justiției este asaltat fără opreliște de o mână de dezaxați, de la cine să te mai aștepți la normalitate? Dacă ministrul Justiției este ținta unor degradați morali, iar instituțiile de informații și de ordine nu intervin în timp util pentru a anihila acest tip de, suntem în anarhie. Pentru că vedem cum în România este permis orice. Vedem cum necontrolații umblă liberi pe stradă, vedem cum sunt stimulați să accelereze pedala nebuniei.

România, în vremea sfidării ….

La București există o frică generatoare de milă ca nu cumva să nu fie emise critici din partea politrucilor-globaliști de la Bruxelles sau Berlin, exponenții altor forme de degradare socială și culturală, principali stimuli pentru anarhia indusă în Estul Europei. Pentru că am văzut cum în Vest, circarii de genul celor de la Ministerul Justiției și din Piața Victoriei ar fi fost anihilați fără rezerve și într-un mod exemplar pentru cei care confundă instituțiile statului cu spațiile de joacă amenajate în ospicii.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.