Iohannis-PNL pot tăia orice, românii sunt mulțumiți!

Pensionarea simultan cu declararea decesului, iar salarizarea să fie făcută în limita necesarului pentru apă. Nimic pentru sănătate, educație și infrastructură. Tot bugetul țării și toate fondurile companiilor străine (pentru că românești abia găsești ceva mai răsărit) să fie utilizate pentru securitatea și confortul celor aleși. Acesta este nivelul la care pot aspira cei care sunt agreați din exterior să ocupe scaunele de reprezentare din România, cei care statistic sunt votați și tolerați de români. Nimeni alții decât cei care vor repurta strălucitoare victorii electorale și în 2020, anul în care va fi raportată depesedizarea României!

Românii manifestă o anemie periculoasă atunci când se taie salariile, când se închid școli și spitale, când mâncarea și medicamentele sunt aduse din import la calitate inferioară, dar la costuri de speculă! Iată pentru ce poporul român este ideal pentru orice regim dictatorial. Un popor căruia nu degeaba i-a fost irevocabil lipită eticheta „mămăligă”!

Cei puțini care mai îndrăznesc să gândească, să respingă bătaia de joc, sunt izolați, ostracizați public, executați în procese de tip stalinist și nu puțini au ajuns în pușcării. Pentru o astfel de canceroasă Justiție, în democrația românească se găsesc suficienți care să exulte de fericire, devenind primatele idealizate de colonizatorilor euro-atlantici!

După 30 de ani de îndobitocire și imbecilizare în masă, perioadă în care școala românească a devenit pepinieră cretinilor care susțin agresiv demolarea țării, România are crescută pătura socială în care să germineze noua dictatură. O pătură de creiere îmbâcsite și cocoțate în toate structurile statului, de la școală, la sănătate, de la biserică, la armată!

Stalinismul propovăduit de Mihai Șora-eMag a intrat în România în aceleași condiții de fermentație socială. Borhotul a fiert până când prostia a împroșcat tot ce mai era bun și normal. Tragedia unuia este fericirea celor mulți și idioți! Cu cât mai multe tragedii, cu atât mai mulți imbecili fericiți pe care să calce imperial demolatorii de țară Iohannis și PNL-USR, în cvasi-complicitate cu PSD (restul grupărilor sunt gonflabile reșapate aruncate la reformă)!

De asta spun: românii sunt mulțumiți când vine câte un guvern și le taie salariile, pensiile, investițiile, dreptul la sănătate și educație. Când Petrov-Traian Băsescu – Emil Boc tăiau salariile și pensiile, românii dansau vesel în fața Guvernului. Acum, pentru ce ar protesta? Doar ei au ales și președintele și guvernul care taie tot, de peste tot! Vorbesc de coprofagii care își acoperă lubric zona cardiacă, copiind prostește un produs umanoid incapabil de emoție sau reacție în fața suferinței umane!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Iohannis-PNL pot tăia orice, românii sunt mulțumiți!

  1. Paul papadopulus spune:

    Daca vine vine si Johannis la protested Maine la ora 8, dau Pariu ca o suta de mii de bucuresteni anuntati pe Facebook se insira pe bulevardul magheru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.