Ne vând, pentru ca ei să fie sclavi privilegiați!

Este inutil să ne întrebăm dacă Iohannis-PNL sunt entități dotate cu morală, conștiință, onoare. Inutil pentru că nu poți discuta despre morală în absența demnității. Când accepți să fii slugă, ai îngropat definitiv onoarea și demnitatea. Iohannis-PNL ne vorbesc despre demnitate dar ei sunt cei care asigură Guvernul care vând țara multinaționalelor, fiind preocupați exclusiv să instaureze starea generală de emoție bolnavă de tip protv, emoție construită pe decupaj din realitate și exacerbarea negativului!

Chiar dacă lasă aparența unei inteligențe sclipitoare, dovadă că reușesc să răstoarne ordinea firească a țării, asta nu arată nimic mai mult decât lipsa lor de scrupule și degradarea generalizată a societății. Peste asta, subliniez trădarea instituțiilor care ar trebui să apere cu sângele propriu țara: Armata (cu servicii cu tot) și Biserica! Ori tocmai acestea din urmă sunt principale complice la descompunerea națională!

Pentru Iohannis-PNL, banul înseamnă totul și cred că având (acces la) bani pot cumpăra orice și pe oricine. Atunci când nu reușesc, nu au nici cea mai mică reținere să treacă la șantaj și în cele din urmă la distrugerea celor care li se opun. Cât sunt de departe de PSD? Nu foarte. Diferența era dată de faptul că cei din urmă, sub Liviu Dragnea, încă aveau reflexul de a privi spre țară, spre români. Dar, asta a trecut.

Faptul că guvernații marionetei Ludovic Orban sunt atât de sprinteni la vorbă și faptă explică nu doar lipsa de respect cu care se manifestă, ci mai ales că au enorm de învățat la materia VIAȚĂ, la care sunt repetenți pe mai multe niveluri: relaționare, loialitate, încrederea reală.

Gruparea care conduce România, reprezentată la nivel de imagine publică de Iohannis-PNL, crede că având toate pârghiile de forță și financiare pot cumpăra loialitatea și încrederea oamenilor. Cu cei ca ei, lipsiți de educație, onoare, morală, totul este extrem de simplu. Însă, cu românii care cunosc sensul demnității, le este imposibil.

Iată nivelul magnitudinii morale pe care Iohannis, PNL și acoliții, construiesc România „normala”, considerând că vor ajunge la rezultatul dorit.

Care este acela?

O Românie în care morala, onoarea și demnitatea umana sunt anulate și declarate boli rușinoase, tocmai ca demonstrație a noii normalități. În care ei sunt dispuși la absolut orice în fața străinilor cărora ne vând pe toți, pentru ca ei să fie sclavi privilegiați!

Pe această evoluție, nu ar fi de mirare să vedem că vor fi declarate prohibite! Căci cine va fi moral, va fi anormal și inadaptat în „România normală”!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.