Clarificări … Abonează-te la DANTOMOZEI.RO!

De o vreme primesc diverse mesaje în care îmi este semnalat faptul că pe Facebook este restricționat accesul la mesajele și postările mele. Uneori, sistemul îmi blochează accesul pentru că așa a analizat … un robot. Apoi, după ce reclam blocajul, primesc scuze și sunt din nou lăsat să postez.

Dar, pentru a evita blocajele, celor interesați de cele pe care le scriu, le lansez invitația de a se abona direct la blogul meu: dantomozei.ro
Procedura este simplă: introduce-ți adresa de e-mail în căsuța din dreapta, de sub Tricolor, apoi apăsați butonul “Abonează-te!”

Nu sunt pasionat de cantitate, motiv pentru care nu pun preț pe miile de anonimi care vor să îmi fie “prieteni” online. Din cei peste 4.700 de „prieteni”, doar câteva zeci sunt în mod real „în viață”. Lor le mulțumesc pentru reacții și critici.

Reiterez cele scrise în descrierea site-ului www.dantomozei.ro:  … proiect independent. Pro bono!

VĂ MULȚUMESC!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Clarificări … Abonează-te la DANTOMOZEI.RO!

  1. ice4you spune:

    Eu nici macar nu m’am straduit sa introduc promovarea pe facebook, preferand sa ofer metodele clasice, cum ar fi asta pe email, pentru aia interesati. Ca sugestie, ai putea incerca si OneSignal Push Notifications pentru cei care vor sa primeasca notificari de genul asta, il gasesti gratuit in biblioteca de plugin’uri a wordpress, pe care, dupa instalare iti recomand sa il setezi cat mai putin agresiv.
    Bafta si spor la scris! 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.