BEIJING | Testarea cu acid nucleic acoperită cu asigurarea medicală!

Așa cum am anunțat, începând din 25 martie, autoritățile din Beijing au adoptat măsuri stricte pentru a consolida eforturile de prevenire și control a pandemiei COVID-19, având în vedere răspândirea rapidă în afara Chinei.

Este de subliniat în mod deosebit faptul că toate cheltuielile cu carantina în spațiile desemnate sunt suportate de fiecare persoană în parte, în timp ce cheltuielile de testare cu acid nucleic pot fi acoperite cu o asigurare medicală de bază sau comercială.

Dar, care sunt sunt măsurile obligatorii la care trebuie să se supună toți cei care ajung la Beijing, fie din strainătate sau din interiorul țării, fie că sunt sau nu cetățeni chinezi?

Toți pasagerii care sosesc la Beijing, indiferent de destinațiile lor finale în China, trebui să facă obiectul carantinei la Beijing, în locurile desemnate și să se supună testării cu acid nucleic.

Persoanele în vârstă de la 70 de ani în sus, minorii cu vârste sub 14 ani, femeile însărcinate și cele aflate în situați legale pentru respingerea carantinei în locurile desemnate, trebuie să facă testul cu acid nucleic la un centru de observație desemnat, înainte de a fi externate pentru carantina la domiciliu, cu condiția ca rezultatul testului să fie negativ.

Toți pasagerii care sosesc la Beijing prin alte porți de intrare decât cele aeriene, trebuie să facă obiectul carantinei în locurile desemnate și să facă testul cu acid nucleic.

Cei care vin la Beijing cu avionul sau trenul trebui să meargă imediat la punctul de filtrare din aeroport sau gară, înainte de a fi transferați în carantină în locurile desemnate.

Cei care ajung la Beijing pe cale rutieră trebuie să anunțe autoritățile la punctele de control și să respecte aranjamentele de transfer.

În cazul în care o persoană este depistată că a ascuns realitatea în fața autorităților sau mu a respectat carantina în locul desemnat, va fi automat deferită justiției.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.