Pentru a doua oară în 24 de ore, neghiobule?

Pentru a doua oară în 24 de ore, Iohannis ridică tonul și degetul la poporul român. De această dată cu țintă clară: românii ortodocși! Cu ce drept, neghiobule?

Cu ce drept intervii tu ratat uman în acordul semnat de Guvernul Românie și Biserica Ortodoxă Română? Nu îți este deajuns că ai distrus o țară, o economie, că ai distrus Sărbătoarea sfântă a Învierii?

Pe cine crezi că mai minți cu mizeria asta de pandemie care refuză să facă ravagii în România, dar pe care cu o promovezi la ordin? Dacă nu îți este cu pandemia, omori oamenii cu miliția lui Vela, cu guvernarea ta nenorocit-liberală!

Neghiobule, chiar dacă ai instrumentele trădării armatei, poliției și procuratorii, să nu îți imaginezi că ești mai protejat decât a fost Ceaușescu!

Ascultă neghiob măcinat de ură, frustrare și boala înavuțirii, îți repet și eu ce am spus ieri, la primul tău gest de nepreședinte:

Pot să înțeleg că ești hoț de case, că ai intermediat copii și mai nou românii trimiși la sparanghel, că sfidezi sentințele Justiției etc. … dar, CU CE DREPT RIDICI TONUL ȘI DEGETUL LA ADRESA ROMÂNILOR? Cu ce drept, băi hoț de case și dator sute de mii de euro la bugetul statului?

Tu, Iohannis, și PNL-ul tău de anlfabeți, imbecili și vânduți străinilor, sunteți vinovați de evoluția epidemiei din România!

Astăzi spui că „epidemia este greu de controlat„, după ce PNL a lăsat virusul să intre și l-a plimbat prin țară!

Tu și guvernul tău care încălcați propriile decizii și ordonanțe militare!

Un străin de țara asta, de credința ei, de cultura și tradițiile ei, peste care a fost pus să fie dictator! Da, de poporul român – care l-a ales, și de Klaus Werner Iohannis – plantat președinte cu apucături dictatoriale, vorbesc!

De cele două părți ale unui contract numit România, părți ajunse la un dureros conflict de caracter. Pentru că fiecare parte a ajuns să înțeleagă realitatea, dincolo de emoțiile cretine ale unui joc electoral.

Poporul român înțelege tot mai bine că a ales președinte un străin de firea, credința, construcția și aspirațiile sale. Înțelege că a ales un indiferent, un trivial, un superficial, un bolnav de sine și de confortul personal! Un individ care se ascunde după fustele “soției mele Georgeta”.

La rândul lui, Iohannis înțelege tot mai bine că poporul român în ansamblu este puțin diferit de locuitorii mediocrului Sibiu, unde a făcut absolut tot ce a dorit în perioada 2002-2014! În perioada 2000-2002 i-a fost puțin mai greu. Un Sibiu care alege de 20 de ani să fie condus de o minoritate de aproape 1%, ca urmare politicii curvare făcute succesiv de PSD, PD, PNL.

Poporul a ales, poporul trebuie să plătească pentru păcatul de alege un străin.

Și încă o vorbă, neghiobule, tu cruntă nenorocire pentru români și România!

Cere subaternilor să fie mai atenți când îmi verifică banalul blog, pentru că lasă urme atât de vizibile, încât până și eu le observ.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Pentru a doua oară în 24 de ore, neghiobule?

 1. Andrei spune:

  Vasile spune ca daca ar fi mai multe voci ca ale lui Dan ar fi mult mai bine…poi de ce vasile vocea ta nu poate fi auzita? Sau doar noua ne place sa vedem, auzim, fara sa depunem efort. Oare daca toti românii nu ar mai fi atat de buni la a sta cu mâinile in san si la a se ascunde după fusta femeii cand e vorba ca ei sa puna piciorul in prag unor jeguri din parlamemt si nu numai, nu ar fi mai liberă țara? Mai curată? Mai armonioasă? Whatever…ne place sa lăudăm cand apare cineva cu capul pe umeri și spune că am vrea sa spunem si noi…iar noi? Cum am mai zis…whatever

 2. NEAGU STEFANA spune:

  FELICITĂRI DOMNULE DAN TOMOZEI ! CÂT ADEVĂR SPUNETI ȘI ÎNCĂ NU ESTE TOTUL DIN CÂT A FĂCUT ȘI FACE ACEST INDIVID ! ISI BATE JOC DE POPORUL ROMAN ȘI ESTE NORMAL SA FIE ASA, DE VREME CE NU ESTE ROMAN SI NU SIMTE ROMÂNEȘTE !

 3. Andrei spune:

  Felicitari din suflet pentru acest articol! Sa zboare jigodia asta penala, acolo unde a trimis oamenii ,,in plina pandemie”. Acest virus NU EXISTA!

 4. Florin spune:

  In concluzie cine i virusul in falsa pandemie ??

 5. Vasile spune:

  FELICITĂRI, DOMNULE TOMOZEI. DACĂ AR FI MAI MULTE ASEMENEA VOCI, SIGUR NE-AR FI MAI BINE. FELICITĂRI ÎNCĂ O DATA.

 6. Rusu Ion spune:

  Felicitări Dane. Îmi ești la suflet pentru articolele pe care le citesc cu mare drag. 👍

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.