Iohannis, nu simți că-ți pute guvernul din fereastră?

Explozie solară să fie și Iohannis nu vede, nu aude, nici măcar nu simte că guvernul lui pute din toate acțiunile și erorile pe care poporul român le suportă cu strășnicia unui neam prea multe secole aflat sub trădătorilor și criminalilor.

Ce fel de om ești, Iohannis, dacă nu simți că-ți pute guvernul din fereastră? Guvernul tău care de fapt ești tu? Guvernul tău de care îți lustruiești zilnic bombeurile pe care faci pipi din minusculul sparanghel de politruc?

Ce te vei face, când, sinucis de atâta prostie, Guvernul tău te va lăsa singur și nimeni nu te va mai lăuda că ești lumina acestui popor obișnuit să fie slugă călcată în picioare?

Iohannis, îți pute guvernul din fereastră! Trezește-te, imbecilule!

Eroarea făcută de Ionel Dancă, tocmai cel care trebuia să apere imaginea guvernului, că doar de asta este șeful Cancelariei Prim-ministrului României, ne arată cât de mizerabilă este adunătura Iohannis-PNL. Această balegă pleoștită pe capul României, această dezagregare umană urât mirositoare, însă pe placul UE și SUA.

Personificarea impotenței morale, președintele Iohannis demonstrează că este incapabil să procreeze ceva viabil pentru țară. Tot ce iese din gândirea lui superioară este mort din fașă, de la „România lucrului bine făcut”, la „România normală”, trecând prin … „România Educată”. Impotența morală, îmbrăcată în culorile liberalismului, capătă imaginea unui om cât un munte de rahat, din care Occidentul se chinuie să facă bici. Și bici iese!

Iohannis este biciul de de rahat care împrăștie peste români și țară toată gândirea pestilențială europeană, permisă celor care știu să fie slugi, celor care se vor intra în istorie ca vânzători și trădători de țară.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Iohannis, nu simți că-ți pute guvernul din fereastră?

  1. Democratu' spune:

    Cred că Sibienii și nu numai ei, ci întreaga Românie, au glorificat un bun consilier al Ambasadei Germane la București, care pe tot parcursul de mandat că Primar , a avut misiunea de al dădăci pe Iohannis, in ce trebuie făcut la Sibiu. Așa se explică de ce cît a fost Primar la Sibiu, nu a acordat nici o audiență. Nu ar fi fost capabil să răspundă instantaneu cum nu se poate descurca nici azi că Presedinte, fara….promter.. Ieșirile jalnice la tv. pe timpul pandemiei demonstrează că nu este capabil de o buna organizare. La Sibiu, avea posibilitatea de a fi contactat de consilierul personal, pentru că serviciile nu urmăresc un Primar,24/24, pe cînd pe un Președinte…da.
    Bref,…chiar dacă-i …pute, nu are alternativa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.