PSD a murit!

Dacă Iohannis-PNL își are adepții fascizați pentru care caută să facă absolut orice ca să-i alinieze, PSD … odată cu votul de ieri din Camera Deputaților, A MURIT!

Dacă la votul din Senat legea arestului național va trece, atunci PSD va fi și ÎNGROPAT! Pentru că fără complicitatea, trădarea și votul pesediștilor, dictatura lui Iohannis nu ar fi posibilă.

Prin urmare, încă odată!, PSD se face vinovat de trădarea românilor și României!

La fel de vinovat este pentru că avem un președinte ca ticălosul de Iohannis, hoț de case și dator vândut la bugetul statului – căruia PSD i-a plasat un contracandidat marionetă în persoana Vioricăi Dăncilă; cum vinovat este PSD pentru că avem o guvernare minoritară PNL cu un comportament dictatorial – în ciuda zecilor de dovezi de furt, nepotism și devalizare națională, pentru care PSD asigură majoritatea în parlament pentru toate aberațiile legislative.

Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Iohannis!

Mimând opoziția și girând toate aberațiile și atacurile la adresa românilor inițiate de Iohannis-PNL, stafia PSD se îndreaptă spre groapa de gunoi a istoriei.

Pentru cei care încă nu sunt clarificați, citiți cu atenție considerațiile Avocatului Cristian Winzer pe marginea legii votate, ieri, de Camera Deputaților și trimise la Senat – cameră decizională, sau considerațiile Avocatului Gheorghe Piperea.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la PSD a murit!

  1. neicaion spune:

    PSD-ul a fost sinucis de un ţigan, a cărui mamă şi tată a fost; banul, românii tinichelele alea din psd, au furat, cât au cuprins fiecare, au dat cu flit serviciilor,(care i-a îngropat), dar au ţinut România pentru Români, dându-le câte ceva şi nevoiaşilor. Dar morţii ăştia vii, marionete ale umbrei, cadavrele astea împuţite prin scârboşenia faptelor lor, alogeni viermănoaşi, paria ai României prin partide gen; pnl/usr, ne-au furat şi ultima fărâmă de libertate umană în numele unei fantomatice iluzii, practic nedepistată ca factor, produsă doar pin publicitate şi impusă prin; şantaj, mită şi frica acerbă de a nu fi capabil să suporţi ziua de mâine cu toate datoriile impuse de un sistem de exploatare extrem.

  2. Pingback: În loc să cadă Guvernul, au îngropat PSD! | Octavpelin's Weblog

  3. Democratu' spune:

    PSD …SA SINUCIS

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.