Ridicați-vă din pasivitate, teamă și neîncredere!

În ultimele zile s-au separat apele. Noi cei care continuăm să credem în România fără să o jefuim, vindem, trădăm, compromitem, trebuie să facem ceva mai mult pentru România!

Trebuie să ne alăturăm vocilor care au răgușit strigând pentru Dreptate, în Piața Victoriei din București!
Trebuie să ne alăturăm lacrimilor născute din furia firească în fața nedreptății, abuzului și sfidării!
Trebuie să ne alăturăm celor care și-au pus profesia în slujba celor mulți, și care nu au obosit să spună adevărul!

Cine suntem noi?

Suntem cei 3,7 milioane de votanți pentru Familia Tradițională, cei înrădăcinați în Credința Creștină și morala care te obligă la decență în spațiul publoc, cei pentru care iubirea de țară nu înseamnă paradă și gesturi fade!

Măcar cei 3,7 milioane, trebuie să înțelegem că a venit vremea să facem mai mult pentru România, mai mult decât să ne revoltăm în case, pe lângă Biserici sau pe Internet!

Ridicați-vă din pasivitate, teamă, neîncredere, și deveniți masa tăcută care va mătura trădarea, complicitatea și vânzarea de țară!

Se naște un lider, TICĂLOȘILOR!

Ridicați-vă și alăturați-vă celor care au demonstrat luciditate, lipsă de teamă și neodihnă, pentru a spune: AJUNGE CU BĂTAIA DE JOC!

Îndrăzniți să trăiți #ÎnLibertate, pentru că Adevărul, Credința, Curajul și Decența, trebuie să conteze!

EU am încredere în #DanChitic, în #PompiliuDiplan, în #DianaIovanoviciȘoșoacă, în #IosefinaPascal și echipa ei, în #OanaLovin, în #PaulHitter, în toți cei care au fost zilele în stradă pentru apărarea DREPTURILOR și LIBERTĂȚILOR noastre, pentru APĂRAREA COPIILOR NOȘTRI!

ROMÂNIA este vie și ÎnLibertate, în Piața Victoriei!

Ridicați-vă români, așa cum au făcut-o de veacuri înaintașii!
Alăturați-vă
celor de mai sus și reconstruiți speranța în România!
Îndrăzniți, pentru că alegem să murim în luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi pe pământul nostru!

Ridicați-vă din pasivitate, teamă, neîncredere, și deveniți masa tăcută care va mătura actuala clasă politică aflată în slujba străinilor, trădării și vânzării de țară!

A venit vremea să vă ridicați din pasivitate!
Fiți masa tăcută care face curat în România!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Ridicați-vă din pasivitate, teamă și neîncredere!

 1. Pingback: A VENIT TIMPUL! | Octavpelin's Weblog

 2. Pingback: CUM AR FI ,ROMANE! | Octavpelin's Weblog

 3. Claudia Nicolae spune:

  Rezonez cu valori pe le constat in ceea ce scrieti (exemplific: credinta, demnitate nationala, respect fata cetateni si … profesionalism). O sa va spun de ce sunt sătulă de „chemarile la revolutie” unele mai abjecte decat altele prin apeletivele folosite.
  Va rog, dle Dan Tomozei sa nu o luati personal… este doar opinia unui roman ABANDONAT care avea 20 de ani si am contribuit accidental in Timisoara, in anul 1989.

  Prieteni, rude, cunoscuti… care traiti si munciti in strainatate…, voi cei care votati sentimental din anul 2009 (!!) plini de emotie si speranta, va rog respectuos NU MAI VOTATI.

  Daca nu traiti aici, daca nu va alocati ceva din implicarea voastra pentru administratia publica din Romania, NU MAI PRETINDETI CA STITI ADEVARUL SI CE ESTE MAI BINE PENTRU NOI… nu stiti.
  V-ati batut joc cu cetatenia voastra de cetatenia noastra, dreptul vostru la vot l-ati folosit inghișind rahatul altora.
  Votul vostru a fost criminal.
  Votul vostru majoritar, feisbucist si habarnist a creat dictatura actuala.

  Veniti in tara uneori si va mirati candid ca nu merge administratia publica, că nu este ca in afară… ha, ha, ha… (functionarii „low base” nu cei din „top management”, guvern si agentii).

  Cum sperati ca gradina voastra sa fie ingrijita de unu, lasat jupan si caruia ii trimiteti bani?

  Daca trimiteti bani pentru parinti, copii, impozite si cimitir… ziceti ca v-ati implicat? … se cheama ca ati finantat… nimicul si pentru asta primiti like pe feisbuc. Nu va ajunge like?

  Stiu ca munciti acolo unde sunteti si va este uneori greu, va este dor de amintirile lasate in tara si imaginatia unora a creat deja o alta realitate despre tara si despre noi cei care mai traim inca aici. Fara sa minimizez implicarea sri in votul extern… recunoasteti si spovediti-va (pentru linistea voastra)… VOTUL VOSTRU CRIMINAL A CREAT DICTATURA ACTUALA…. dupa Iliescu&friends ne-ati pus conducatori din iad…

  PE BUNE… DE CE VRETI IAR… DE LA NOI… O NOUĂ REVOLUȚIE ÎN ȚARĂ?

  AVEȚI PROGRAMAT UN CONCEDIU PENTRU MITINGEALĂ?

  VĂ CAUTAȚI MÂNTUIREA… VENIȚI SĂ MUNCIȚI MINIM 5 ANI AICI?

  Sanatate tuturor!
  Pace si liniste in familiile voastre si casa voastra.

  • Dan Tomozei spune:

   Suntem de acord pe cele mai multe ganduri transmise, mai puțin pe tema implicării.
   Daca urmariti cele pe care le scriu, ati observat deja ca nu sunt un membru tipic al diasporei care a facut “legenda” in Romania.
   Mai mult, cu ani in urma, observand efectul distructiv al votului din afara tarii, am scris acest text >>> http://dantomozei.ro/2016/05/20/ar-trebui-sa-voteze-romanii-stabiliti-in-strainatate/ in care arat ca nu este corect ca soarta celor de acasa sa fie decisa de cei din afara.
   Acum, avand aceasta corectie de pozitionare, veti intelege ca nu trebuie sa ramanem indiferenti, nepasator in fata abuzurilor din Romania, cu atat mai putin sa-i lasam singuri pe cei care continua sa tina steagul sus pentru drepturile si libertatile noastre, corect intelesr si exprimate. Tacerea noastra ar insemna o noua tradare a celor care lupta si fac sacrificii pentru a mentine aprinsa flacara adevarului si dreptatii.

   Doamne ajuta.

   • Claudia Nicolae spune:

    Nimeni nu tace.
    Încă o revoluție… nu mai avem morți de murit.
    Așa să ne ajute Dumnezeu.
    Pace nouă și vouă ❤️🇦🇩

 4. Democratu' spune:

  Noi, bătrânii, am obosit sa spunem tinerilor lucruri în care ei nu cred. Suntem ignorați și persiflați. Ei, tinerii sunt leneși și miserupiști. Cred că este corect că ei, ținerii să decidă cum sa arate țara în care vor trăi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.