ROMÂNIA este vie și ÎnLibertate, în Piața Victoriei!

Câtă vreme mai este fie și un singur român care să ridice vocea pentru apărarea țării, pentru apărarea drepturilor românilor, ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!

Câtă vreme mai sunt români cu sufletul liber și mintea limpede, dispuși să se sacrifice pentru adevăr, ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!

Câtă vreme mai sunt români care să afirme Credința Ortodoxă în numele Sfintei Treimi, pacea sufletului în ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!

Și da, o mână de români dau veste țării și lumii că ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!, în ciuda amenzilor, amenințărilor, agresiunilor și interdicțiilor!

ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!, în ciuda dublei măsuri cu care acționează astăzi autoritățile!

Se naște un lider, TICĂLOȘILOR!

ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!, în ciuda mass media cumpărate de guvernul Iohannis-PNL, niciodată mai umilă și mai lipsită de moralitate.

ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!, pentru că o mână de români nu vor să cedeze în fața abuzurilor și pornirilor dictatoriale, în fața trădării clasei politice, în fața fricii și terorii induse social, medical și mediatic!

ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!

Celor care încă nu aţi uitat că sunteţi români, urmaşii unei civilizaţii şi ai unui neam de oameni mândri, ridicaţi-vă şi schimbaţi soarta României de azi! Îmbrăcaţi din nou cămaşa mândriei de a fi români.

Ajutaţi-i pe toţi cei care au uitat cine sunt, pe toţi cei care nu au ştiut niciodată, pe toţi cei care au învăţat strâmb despre neamul şi ţara lor, că a fi român este o mândrie şi o datorie de onoare în faţa celor care au trăit şi murit pentru demnitatea şi liniştea acestui popor mereu încercat!

Ridicați-vă români! Pentru că ROMÂNIA ESTE VIE și #ÎnLibertate!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.