Câți români ați condamnat la moarte?

Să aduci argumente pentru evidența că guvernul Iohannis-PNL este cel mai anti-românesc guvern de după 1990, este pierdere de vreme. Dar … în fața abuzurilor, legislative, economice, sociale, medicale și tot mai des … de forță!, nu poți să nu te întrebi: Câți români ați condamnat la moarte, Iohannis-PNL?

De ce nu deschideți spitalele? De ce nu ajutați bolnavii cu boli cronice? De ce permiteți arestări medicale? De ce nu sancționați dur abuzurile și specula cu materiale medicale? De ce nu redeschideți economia? De ce puneți în funcții publice exclusiv psihopați-semianalfabeți care să decidă pentru țară? De ce distrugeți România?

Guvernul de la București este disperat să aibă o lege a dictaturii sanitare, unice în lume, construită din decupaje legislative haotice, extreme.

Bolnavii care conduc România trebuie să răspundă: Câți români ați condamnat la moarte? Ca să știm unde ne află după nouă luni de guvernare Iohanns-PNL și cinci luni de teroare și abuz!

Iohannis-PNL rebuie să răspundă pentru teroarea psihică cu care tratează românii de aproape cinci luni. Trebuie să răspundă pentru dezastrul sanitar și economic!

Guvernul Iohannis-PNL trebuie să răspundă pentru sutele de mii de români suferinzi, ținuți în afara spitalelor și dispensarelor de STAT!

COVID-19 | Despre incompetența și impostura autorităților de la București!

Guvernul Iohannis-PNL trebuie să răspundă pentru cei peste un milion de români care și-au pierdut locul de muncă în ultimele cinci luni, alături de ei suferind alte câteva milioane de aparținători.

Guvernul Iohannis-PNL trebuie să răspundă pentru închiderea școlilor și transformarea învățământului românesc în obiectiv național neglijabil!

Dar, peste toate, guvernul Iohannis-PNL trebuie să răspundă la întrebarea: Câți români ați condamnat la moarte?

România este singura țară în care se gândesc și se aplică metode naziste împotriva unei viroze și tot singura țară în care rezultatele nu doar că nu apar, dar evoluția este una deastruoasă!

VIDEO | COVID-19, SOLUȚIA CHINEZĂ! ATÂT DE SIMPLU!

Iată de ce Guvernul Iohannis-PNL are nevoie de o lege a dictaturii sanitare pentru a acoperi dezastrul economic și social, pentru a amâna răspunderea în fața legii și a oamenilor!

O amânare posibilă prin trădarea in integrum a clasei politice, adevărata infecție a societății românești!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Câți români ați condamnat la moarte?

 1. Pingback: NU UITATI ROMANI.DOCTOR INFECTIE! | Octavpelin's Weblog

 2. Pingback: Doctor Infecție! | Octavpelin's Weblog

 3. Democratu' spune:

  Nu trebuie pierdut din vedere faptul că românii nu respectă nici o regulă.

  • Dan Tomozei spune:

   Știți bine că exagerați, că în realitate sunt puțini cei care nu poartă mască sau care nu respectă solicitările autorităților.
   Atitudinea excesiv critică la adresa noastră (român vs. român) face parte din proiectul amplu de distrugere a României. Nu vă lăsați dominat de astfel de stări. Prin comparație cu țările vestice, România și românii sunt copiii cuminți, ascultători, însă mereu pedepsiți pentru că sunt mai fraieri și nu protestează în fața abuzului.
   La bună vedere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.