Ploaia domolește setea de Libertate și Dreptate!

Sunt ani de zile, o tot spun, sunt ani de zile de când în România nu s-a mai ieșit în stradă dintr-un impuls curat, dominat de o naivitate similară momentului 1989, când majoritatea credea în destin, iar o minoritate trăgea sforile. Dar, iată, se întâmplă ceva, de o vreme.

Ieri, sub două reprize de ploaie torențială, o mână de oameni, să fie 100-200?, au demonstrat din nou că România este încă vie! Nu un om, nu doi, ci câteva sute de români sunt încă în picioare, în fața unei clase politice vândute, în vinele căreia curge balastul trădării naționale!

În Piața Victoriei, pe o ploaie așa cum se cade să fie în luna Iulie, s-a stat drept în fața unui sistem politic și administrativ strâmb. În Piața Victoriei, așa cum spune la carte, tineri, bătrâni și preoți cu Crucea în frunte, și-au cerut dreptul la LIBERTATE, ADEVĂR și DREPTATE!

Pe ploaia care a spălat o mică parte din mizeria guvernării Iohannis-PNL-PSD, mizeria coabitării USR-PMP-PRORo, mizeria unui Parlament vândut, s-a spus ce trebuia să spună fiecare om politic din România:

1. Avocatul Poporului trebuie susținut și apărat în fața ingerințelor și presiunilor politice
2. Toți cei care vor fi arestați prin efectul noii legi 136/2020 a dictaturii sanitare, vor fi asistați juridic în fața abuzurilor

Anunțul făcut de Avocatul Dan Chitic trebuie să fie susținut de toți cei care cred în Libertate, în Adevăr, în Dreptate!
Mai mult, lupta dusă de avocatul Dan Chitic, de Pompiliu Diplan, de Diana Iovanovici-Șoșoacă, de toți cei care sunt prezenți în Piața Victoriei din Bucureșt și în orașele țării, trebuie să fie sprijinită, la fel, prin acțiuni caritabile, de susținere și ajutorare.

Nu în ultimul rând, având în vedere trădarea clasei politice, mișcarea din Piața Victoriei trebuie să capete un program clar și să urmeze o traiectorie cu țintă politică, exact pe coordonatele tradiționale: CREDINȚĂ, TRADIȚIE, NAȚIONALISM!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.