Congresul Cârpelor PSD!

Când cel mai mare partid din România se predă oficial, cu spectacol public, în mâna securității, cu toții suntem în pericol. Abia acum avem explicația pentru diminuarea drepturilor și libertăților, pentru impunerea dictaturii sanitare, pentru tăcerea complice a Parlamentului în fața unei guvernări care excelează prin neconstituționalitate și abuz, de la președinte, la premier, de la primul, la ultimul parlamentar!

Astăzi, odată cu Congresul Cârpelor, cu întronarea imaginii umilinței în fruntea PSD, România intră oficial în dictatură!

De astăzi, oficial, noua securitate a preluat controlul total în politică, ieșind la lumină prin toți porii PSD, imaginea umilinței totale în politică.

La Congresul Cârpelor PSD s-a intonat imnul clasei politice românești: „Vrem să fim șefuți de sclavi, în colonia voastră!”

La Congresul Cârpelor PSD, pentru a demonstra frica și umilința, vorbitorii au continuat voma logoreică anti-Liviu Dragnea, ultimul lider politic al României, ultimul condamnat politic din istoria României.

La Congresul Cârpelor PSD, s-a aplaudat predarea fără luptă, armistițiu fără condiții!

Anatomia PSD-ului atrofiat de Dana Budeanu!

În uralele aplaudacilor eviscerați de ultima fărămân de orgoliu și demnitate, PSD a intrat fără glorie pe poarta princială de la Groapa Glina. Pe vremuri, gropii i se spunea Ochiul Boului … ales astăzi în funcția de președinte al partidului sub numele de scenă „Marcel Ciolacu”, acest prim NEtătuc al PSD. Pentru că deja este demonstrat că sub numele de scenă este un figurant penibil, ridicol, umil … un fătălău din categoria Dana Budeanu!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Congresul Cârpelor PSD!

  1. Pingback: COLIMATOR.Voi nu înțelegeți … pesediști! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Voi nu înțelegeți … pesediști! | Octavpelin's Weblog

  3. Democratu` spune:

    Poate ca un bine meritat 4,7 % ii lasa la Poarta Parlamentului….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.