Voi nu înțelegeți … pesediști!

Voi, pesediști aflați la răscruce de destin, nu înțelegeți că următoarele alegeri sunt despre „a fi sau a nu fi”. Este despre decizia de a-l îmbrățișa pe Iago ca pe un salvator, când în realitate … Ciolacu este un manipulator, un ticălos, un trădător de încredere, nu în cele din urmă … un criminal de proiect politic, în ciuda faptului că aidoma originalului imaginat de Shakespeare pozează în „Ciolacu cel cinstit” …

Voi nu înțelegeți că coabitați între hiene, că trăiți zi de zi între educați să nu aibă minim reproș în fața crimelor economice și sociale!

Voi nu înțelegeți că dialogați cu mercenari lipsiți de credință, singura normă valabilă fiind execuția: ordinelor, adversarilor și celor care mai îndrăznesc să-i conteste!

Voi nu înțelegeți că ați ales să fiți conduși de unul care face deSERVICII partidului? Atât de naivi sau proști sunteți!

Voi nu înțelegeți că v-ați pus speranțele de supraviețuire politică în mâinile unei echipe capable doar să trădeze pentru binele imediat și personal!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Voi nu înțelegeți … pesediști!

  1. Pingback: Un idiot în fruntea PSD: “Germania are naţionalismul german”! | Octavpelin's Weblog

  2. Democratu' spune:

    ….ba, noi, …intelegwm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.