Un idiot în fruntea PSD: “Germania are naţionalismul german”!

Pentru un om rațional, deloc dispus să joace alba-neagra cu România, vorbele și faptele lui Marcel Ciolacu sunt mătrăgună zdrobită în zeamă de neuron atrofiat, altfel cum să ajungi să declare că “trebuia o ruptură a partidului evidentă de anumite voci care au confundat partidul cu interesele lor personale şi s-au folosit de acest naţionalism, dus un pic spre extremă, pentru a-şi rezolva problemele personale penale”!

Confuzat iremediabil de funcția primită, liderul PSD încurcă naționalismul, extremismul și problemele penale, semn că dacă tot nu are nimic de spus, măcar să nu tacă. Ciolacu nu are simțul ridicolului! De o vreme, pasiunea lui este să transforme PSD într-o platformă cu pretenții academice, în care gânditor să fie Dîncu, cel care a reușit performanța să treacă de 10% la Cluj Napoca!

Ciolacu este aidoma curvelor de pe centura Bucureștiului: cu tupeu și fără chiloți, dar pline de rușine atunci când sunt întrebate de programul de lucru!

Globalistul cu anvergură milimetrică Ciolacu declară că “vocile naţionaliste din interiorul Partidului Social Democrat nu mai erau nişte voci credibile, erau nişte voci care amestecaseră mesajul cu justiţia şi cu naţionalismul.” – News.ro

Ce vrea să spună, în fapt păpușarul de la PSD? Că poți apăra și promova drepturile și aspirațiile naționale fără să pui accent pe Justiția națională, fără să protejezi interesele și valorile naționale cu ajutorul forței legii dictate în acord cu tradițiile și convingerile locale!

Mai simplu, Ciolacu spune că naționalismul este un sentiment expirat, vetust, care trebuie exprimat cu grijă pentru străin, ca nu cumva să-i afectăm interesele și pretențiile, care trebuie să primeze … pentru că altfel nu suntem adaptați la modelul impus de partenerii strategici (!?), un model care demolează tot în România, de la educație, la credință, de la sănătate, la economie!

Convins că “Germania are naţionalismul german” (?!?), Ciolacu are plasată masca medicală inutilă direct pe sufletul tot mai sufocat și atrofiat de slugărnicia, obediența și gustul amar al trădării de neam și țară!

Ciolacu iubește România și românii cu mare grijă … pentru străini!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.