România, statul european unde miniștrii sunt otrăviți!

Un ministrul dintr-un stat UE a fost otrăvit cu Mercur, în timpul mandatului. Din fericire, Doina Pană (foto) a scăpat cu viață!

Din nefericire, Doina Pană era ministru PSD când a fost otrăvită, motiv de maxim dezinteres, dispreț și reacții de cretină educație din partea noilor generații de politicieni: USR-Plus și PNL!

Din nefericire, instituțiile abilitate să asigure protecția demnitarilor, bugetate anual tot mai gras, au dormit, dorm și vor dormi la comandă, fiind exonerate de orice răspundere!

Din nefericire, dacă unui înalt demnitar i se poate întâmpla așa ceva, vă invit să fiți măcar … precauți, pentru că de proști oricum suntem luați!

În fața acestui eveniment de o gravitate cu efecte în zona siguranței naționale, președintele Iohannis – ZERO REACȚIE! Guvernul lui Iohannis – ZERO REACȚIE (pentru că PSD nu este în aria de interes)! Parchetul General – ZERO REACȚIE! Serviciile, poliția – ZERO REACȚIE! Jumătate sunt ocupați să petreacă în ilegalitate, în timp ce jumătatea cealaltă este ocupată să fileze și să de-a în gât prima jumătate!

Mai contează că Doina Pană a fost ministru al Apelor și Pădurilor într-o perioadă în care, în România, se încerca limitarea și punerea sub control a tăierilor ilegale de masă lemnoasă din pădurile intrate pe mâna unor samsari cu legătură directă până la Cotrocenii lui Iohannis?

Unde mai pui că Doina Pană a aflat … din presă că expertiza criminalistică a confirmat intenția criminală, necum de la instituțiile abilitate care muncesc din 2018 să clarifice cazul?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.