Sub Iohannis, Poliția Română și-a îngropat “propriile simțuri”!

Slugărnicia instituțiilor statului a atins cote inimaginabile în România, țară a Uniunii Europene, condusă discreționar de un președinte premiat pentru „modelul și bunul exemplu”.

După ce Armata Română, prin generalul Ciucă, s-a făcut preș în fața avaristului și “penalului”* Iohannis, a venit rândul Poliției Române să demonstreze că uniforma statului a devenit un simbol al rușinii pentru toți cei care o poartă și acceptă umilința de a fi slugă lipsită de “propriile simțuri”!

Dovada slugărniciei inacceptabile a Poliției Române a fost făcută de Secția 2 de Poliție București, care a socotit că decât să îl supere pe Iohannis, mai bine se prăbușește în ridicol!

Știam din perioda bancurilor cu Bulă că milițienii sunt proști. Acum avem dovada că și polițiștii sunt proști, slugarnici, lingăi fără simțul ridicolului!

Sub semnătură oficială (vezi documentul – jos), Poliția Română informează că pentru a constata o încălcare a legii, agenții constatatori “pot încheia un proces-verbal de constatare a contravenției atunci când aceștia constată prin propriile simțuri săvârșirea unei fapte de natură contravențională”.

Încă odată! Doar atunci “… când aceștia constată prin propriile simțuri …”! Este și de râs, și de plâns!

Imaginez “spaima” polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție București care au fost nevoiți să găsească o soluție pentru a nu acționa, dar și o explicație pentru care nu cerceteză familia Iohannis în vederea sancționării (sau nu), pentru zădărnicirea combaterii bolilor, prin nepurtarea măștii medicale în spații publice.

În condițiile în care poliția și jandarmeria au bătut români pentru că nu purtau mască sau o purtau necorespunzător !?, avem o nouă dovadă a dublei măsuri și sfidării cu care acționează reprezentanții instituțiilor statului european România.

Nici nu mai contează despre simțuri au în vedere angajații Ministerului Afacerilor Interne! Cert este că nu au nici simțul ridicolului, nici obligatoriul respect în fața contribuabililor care le asigură leafa de loc mică de … bugetari aflați în slujba cetățenilor, nu al unui îmbuibat “penal”*!

Dat fiind că nu știm cine a semnat în locul Șefului Secției 2 Poliție București, merită să fie cunoscuți cei doi șefi care încasează lunar mii de euro: Bogdan Berechet, Comisar-șef – Director general și Radu Emilian Gavriș, Comisar-șef – Director general adjunct.

* Klaus Iohannis a fost condamnat la returnarea unui imobil către statul român, în posesia căruia a intrat în mod flaudulos, odată cu returnarea chiriilor încasate din partea Raiffeisen Bank în valoare de 320.000 Euro.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.