Domnului H.D. Hartmann, cu litere de AUR, dacă nu este … prea Tîrziu!

Sunt destui care nu știu cine este domnul H.D. Hartmann, pentru că nu toți avem răbdarea de a asculta o entitate umană care se pricepe la absolut orice și care este depășită cu ani lumină de stima de sine. Din multe puncte de vedere, H.D. Hartmann este comparabil lui Corneliu Vadim Tudor, la nivelul inteligenței, cuprinderii, intransigenței și incapacității de a permite și alte puncte de vedere!

De la capăt de lume, îi transmit domnului H.D. Hartmann că este un promotor al urii, iar noua demonstrație făcută prin năpustirea asupra Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), de manieră violentă, demonstrează nu doar suficiența de sine, ci mai ales dimensiunea intoleranței. Și mai demonstrează ceva: teama  disperată a celor de la guvernare în fața ascensiunii AUR, motiv pentru care toți lătrăii au fost activați, ca la semnal!

Dacă liderii AUR au inteligența de a ieși din acest asediu mediatic și juridic, rămâne de văzut. Cert este că asaltul este instrumentat și coordonat cu dorința de a izola politic partidul care capătă dimensiuni electorale firești, în actuala realitate din România.

Într-un text reprodus de DCNews, descopăr că H.D. Hartmann nu este doar un vorbitor fără frână și toleranță la dialog, în studiourile de televiziune, ci și un scriitor lipsit de echilibru, obligatoriu în exprimarea celor care se pretind analiști.

Ca unul care îl urmăream pe H.D. Hartmann ca pe o curiozitate, acum s-a ales praful! Pentru că, de la nivelul său de analist infailibil, te aștepți la dreaptă măsură, la corelarea vorbelor și faptelor, la rațiune și decență. Nici vorbă! Pare că, brusc, domnul analist a fost activat!

Cu o ură de anvergură globală, H.D. Hartmann este, aflăm, „profesionistul care a scris 10 (!? – n.m.) de pagini de profil pentru fiecare dintre cei cinci principali leaderi ai acestei formațiuni politice, regăsite astăzi în mapele de studiu politic în trei capitale ale lumii occidentale”! Vai de mine!

Asta o spune un domn care nu poate face diferența între „ȘI” și „SAU”? Adică, H.D. Hartmann? Pentru că, am arătat că antisemitismul AUR nu este deloc antisemitism, dacă știi să urmărești un comunicat de presă CITIND CORECT și ÎNȚELEGÂND limba română. Vezi AICI

Repet, este curioasă prăpastia dintre doctul Hartmann și propagandistul măcinat de ură, scăpat de sub auto-control Hartmann!

Iată un alt pasaj care vorbește despre analistul H.D. Hartmann:

„La apariția blestematului comunicat, care pentru un specialist ca mine dezvăluie mecanismul natural antisemit gregar după care vă conduceți politica de rupere a națiunii române de istoria sa și de drumul său contemporan (…)”.

Este clar! în textele și aparițiile sale publice H.D. Hartmann vorbește mai ales despre H.D. Hartmann. Pentru că domnia sa face, transmite, dezvăluie, dă sentințe și execută, așa cum se cade unui „specialist ca mine”!

Iar când un H.D. Hartmann scrie despre liderii AUR că sunt: „natural antisemitiți”, iar dacă vor reuși să îl suspende din funcție pe președintele Iohannis asta „înseamnă victoria antisemitismului și naționalismului de tip sectar, al xenofobiei autarhice”, totul devine limpede: sibianul de origine germană H.D. Hartmann (fost Ioan Raus) se înscrie în trupele de comando din care face parte și CTP. Doi sufocați de sine încât echilibrul, decența, măsura, devin aberații, iar lumea este … o proastă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

15 răspunsuri la Domnului H.D. Hartmann, cu litere de AUR, dacă nu este … prea Tîrziu!

 1. Filip Stoler spune:

  Ura lui HD Hartmann identificată de Dan Tomozei este provenită dintr-o sursă foarte limpede

  În primul rând este totalmente de necrezut povestea vieții lui Hartmann găzduită de site-ul securistului Bogdan Chireac, DC news

  În realitate Hartmann nu este altceva decât un evreu

  În raport cu țările pe care le căpușează, devenind cameleonici, luînd forma vasului în care sunt puși, (mă refer aici la schimbarea numelor), comportamentul lor acesta este: să distrugă esența națiunii care îi găzduiește. Cu atât mai gravă este situația când națiunea este de origine ortodoxă.

  Am să vă dau doar un exemplu: postul evreiesc de televiziune Protv fabricat de la zero de evreul renumit Ronald Lauder.

  Vă mai amintiți cum acest post de televiziune s-a deschis la șliț, și-a scos-o afară și a început să urineze pe românism prin evreul Saul Bruckner alias Silviu Brucan?

  Vă mai amintiți știrile de la 5:00 după-amiază care arătau că poporul român este un popor dement de la cap la coadă pentru că existau câțiva schizofrenici care violau babe și apoi le omorau cu toporul?

  Ați întâlnit evreu presupus intelectual de pe teritoriul României care să nu urineze pe românism?

  Unul dintre ei, foarte reprezentativ: Horia Roman Patapievici.
  Un altul: vladimir Tismaneanu

  Talmudul.
  Acesta este ghidul atitudinii evreilor față de non-evrei.

  În Talmud sunt adevărate porunci către evrei despre cum să strivească, să se cace pe non-evrei.

  Așadar, nu mai căutați sursa puri care se sălășluiește în Hartmann.

  El este evreu și asta explica totul.

 2. SAMUEL spune:

  L-am urmărit pe HD încă de când ne povestea despre antici și antichități. Îmi plăcea că la Mădălin Ionescu ne povestea cum e el francmason sau când în aproape în toate emisiunile o băga p-aia cu „marțieni și jupiterieni” iar toate cele erau „fundamentale”. Legea nu-știu-care, acțiunea, ideea, judecata, întâlnirea, toate la el sunt „fundamentale”. Diana Șoșoacă ne spunea de curând că HD a cam dat-o de gard cu descrierea amănunțită a familiei ei, spunând public numai minciuni. Nu știu adevărul, nu comentez. Bă, dar când aud că limba română e suită pe Golgota… mi se cam taie și de HD și de 4K și de UltraHD și de 8K. Cum, bă, să spui pe TV, la oră de vârf „sunt unul dintre cei care am făcut, am dres”… „eu sunt unul din puținii oameni care am făcut, am dres, am fost”… „eu sunt un om care am fost, am făcut, am dres”… Parcă ceva nu se leagă, totuși. Nici pe Google Translate n-aș vrea să bag o asemenea propoziție sau frază, mă gândesc să nu las trei cartiere fără curent electric. Pe de altă parte, e normal să aibă adepți, fani sau cum s-or numi. În definitiv și Halep are fani, nu?

 3. Cine e Janhartman?!? spune:

  Scuze, ma chinui de vreo saptamana sa aflu CINE e si CE a facut la viata lui acest profiler/analist politic/expert militar. L-am auzit pe Gusa spunandu-i „Ioane”. Nu tu CV, nu tu lucrari, nu tu ni’ca – doar prezente televizate unde trebuie, cat trebuie, cum trebuie. Ah da – recent, am aflat ca si-a tras o vila de patrimoniu in sectorul 2 (declaratia lui vox propria pe un canal – rigola? hazna? – TV). De unde a rasarit? Ce-i cu el? Cu o engleza aproximativa si niste erori de rationament evidente, dar o voce de bas de rezerva la opera din Novosibirsk, sa ma trazneasca daca pricep ce-i cu dumnealui…

 4. Lime Acruic spune:

  Un stalinist inascut ,nu facut, srogant, infatuat , deci redus intelectual dar slugă ordninară pâna in panzele albe! Sa traiesti din mila publică si sa porcalesti pe toata lumea care nu e de acord cu tine e o arta! Cum spunea Vadim despre Severin” dacă-l ințepi si iese aroganta din el nu mai ramâne nimic”! Raus – afara , e la fel!

  • Vlad Tepes spune:

   Tribunul spunea cele pomenite despre ”osul de ardelean dupa sotie”, Petre Neulander, conspirativ ”Roman”.
   Desigur, ar merge si pentru ”ciobanasul” amintit !

 5. Adrian Oproiu spune:

  Domnule German ,vă felicit împreună cu domnul Madalin Ionescu pentru emisiunea din 19 mai 2022.As vrea sa preluați emisiunea privind „crearea omului / geneza”. Eu am citit de mult, acum vreo 6-7 ani cartea ,,Cronicile Pămăntului ” de Zecharia Sitkin (n. 1910 – d. 2000), care preia exemplar traducerile tablitelor sumeriene de către frații Kramer (germa, care ni de origine evreică) și le pune cap la cap, explicând foarte laborios nu doar crearea omului, ci si Potopul, mitul lui Ghirlandă si multe alte lucruri extrem de interesante. Va rog sa luati atitudine și să preluați discuția la Metropola TV, cu cartea în fața, ca să priceapă tot poporul, inclusiv ,,preotii”, ca lucrurile nu stau cum scrie în Vechiul.Testament, care, de fapt, este o compilație a textelor sumeriene de pe celebrele tăblițe de lut. Va salut, cu respect!

 6. HD HARTMANN spune:

  HD Hartmann: Abia acum v-am citit articolul. Imi cer scuze ca nu am raspuns. Interesant punct de vedere. Am sa il integrez intr-unul din raspunsurile mele directe.

  • Mihaela spune:

   Domnule Hartmann, vã rog sã-mi trimiteti un e-mail. Am o informatie care vã dã un raspuns la niste intrebãri. Intuitia dv. si puternica logicã vã aduce mereu foarte aproape de adevar. Vã multumim pentru emisiuni.
   Mihaela2050@yahoo.com

 7. MOȘU spune:

  ”CELE MAI CITITE 24h
  Domnului H.D. Hartmann, cu litere de AUR, dacă nu este … prea Tîrziu!”

  L-am urmărit pe acest ”profiler” în ultimele luni. Are o mișcare de…metronom!?

 8. Bocu decebal spune:

  De curand la o emisiune la Gusa, a spus ca s au bagat 50 mil. Euro intr o propaganda, si el cunoaste cele 6 nume care primesc banii. El o fi omul care gastioneaxa propaganda? Aveti dreptate omul s a sucit la 180 grade de curand, mai ales cu bagatu fricii ca vin rusii. Numai bine va doresc, si mai astept un interviu in direct cu dl. Cristoiu.

 9. Doina Munteanu spune:

  Probabil ca s-a primit ordin de sus pe cahal, iar ordinul se executa obligatoriu.

 10. reno spune:

  Daca pe domnul H.D. Hartmann il citea Stalin ,sigur il angaja la Pravda

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.