In ciuda zecilor de mii de cazuri și sute de morți, pandemia a dispărut la ordinul lui Iohannis!

Primind noi sarcini de la Washington și Bruxelles, președintele Klaus Iohannis demonstrează, încă odată, că este preocupat de absolut orice numai de români și de România. Este motivul pentru care, la data de 4 Martie a.c, a dat ordin să dispară pandemia, începând cu data de 8 Martie 2022. În consecință, Guvernul Ciucă s-a executat, în ciuda zecilor de mii de cazuri înregistrate în zilele premergătoare datei decretate de Iohannis.

Mai mult, începând cu data de 8 Martie 2022 au dispărut buletinele de presă în care, zilnic, erau anunțate numărul de cazuri confirmate și cel al deceselor alocate Covid-19. Ultimul buletin de presă prezentat de guvernul Ciucă este din ziua de 7 Martie a.c.

Concentrând informațiile prezentate oficial de Guvern, pentru perioada 3-7 Martie a.c., reiese că România a înregistrat în cinci zile 22.673 de noi cazuri confirmate și 325 de decese alocate Covid-19 (vezi grafic).

Prin urmare, în ciuda miilor de cazuri zilnice, pandemia a fost scoasă de pe agenda publică, la ordin, pentru a fi înlocuită cu noua demență: războiul din Ucraina, cu noua temă primită de mass media la ordin care induc noile frici, obsesii și sentimete de ură în viața românilor.

În ciuda datelor oficiale, Iohannis și guvernul său nu s-au mai isterizat, nu au amenințat românii să poarte mască, nu i-au mai amendat, dimpotrivă. Iohannis ne-a anunțat ca a „hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 Martie starea de alertă instituită în România”, dar că trebui să „rămânem vigilenți și pe mai departe. Obiceiurile bune de prevenție, dobândite în ultimii doi ani, trebuie menținute”.

Să ne amintim că stările de urgență, prelungite succesiv și abuziv în ultimii doi ani, au fost instituit la valori chiar mai mici decât cele la care Iohannis a ordonat dispariția pandemiei. Dacă în ultimele cinci zile de pandemie oficială în România au fost raportate 22.673 de noi cazuri, putem prezuma la 30 de zile un număr minim de 100.000 de noi cazuri.

Și totuși, brusc, subiectul Covid-19 nu mai reprezintă o problemă deosebită, nu se mai încadrează la mecanismele generatoare de isterie și panică generală. De ce? Pentru că România a intrat în noul scenariu impus de SUA și UE, în scenariul: „Războiul din Ucraina”.

Careul de actorii este același: Iohannis, Ciucă, Arafat, Rafila, cu Ciolacu în coadă și Cîțu în rol de mână moartă.

Decizia de a închide brusc subiectul pandemie, este luată în bătaia de joc și în disprețul memoriei celor peste 63.500 de morți ieșiți din viață ca niște câini, aruncați în saci, fără ca familile și rudele să își poată lua creștinește rămas bun. Este o decizie la fel ca absolut toate măsurile impuse de guvernele Iohannis: Orban, Cîțu, Ciucă, cu larga complicitate a PSD-Ciolacu.

Noul scenariu în care este distribuit Iohannis și ai lui, „Războiul din Ucraina”, se dorește să anuleze și orice interes, orice întrebare privind: miliardele de euro dispărute în numele pandemiei, achizițiile aberate la prețuri de spectulă realizate chiar de guvernele Iohannis, genocidul produs de sistemul medical românesc în ultimii doi ani în care sute de mii de români nu au mai avut acces la tratamente!

Nu în ultimul rând, se dorește să se uite campania de manipulare și isterizare în masă, dusă prin intermediul televiziunilor, radiourilor, ziarelor și influencerilor la ordin, pentru care guvernele Iohannis au plătit zeci de milioane de euro!

Nu, nu se dorește și nici nu există interes politic pentru responsabilizarea celor vinovați, pentru că există o complicitate generală, câtă vreme principalele partide parlamentare au fost direct implicate în această mascaradă pe bani publici, însă în detrimentul și deserviciul românilor.

Din nefericire, românii au memorie scurtă, iar la nivel de mase o conștiință și demnitate rușinoase. Pe această realitate se bazează permanent nu doar Iohannis, ci absolut toată clasa politică românească decapitată de interesele străine, dar lăsată să agonizeze târând după ea România.

Iar pentru a se asigura că nu românii nu vor afla niciodată adevărul, guvernul lui Iohannis pregătește un proiect de lege prin care să cenzureze și să închidă gura tuturor celor care îndrăznesc să critice, să ridice semne de întrebare, să ceară explicații așa cum este firesc în democrație. Însă, mai este România o democrație? Uniunea Europeană și SUA, cele care dau ordine la București, mai sunt democrații?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, Multilateralism ... în doi, Război în Ucraina, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la In ciuda zecilor de mii de cazuri și sute de morți, pandemia a dispărut la ordinul lui Iohannis!

 1. Se știe faptul că Johannis nu ia decizii independent de ordinele primite de la stăpâni! Și nu numai în cazul lui se manifestă slugărnicia, ci la toată clasa politică românească.
  Apreciez faptul că rândurile dumneavoastră se țin departe de așa-numitele teorii ale conspirației. Și totuși, nenorocirile pe care le-am traversat vreme de 2 ani, inclusiv conflictele actuale fac parte din același plan diabolic al resetării devastatoare ce se află în plină desfășurare. Promotorii acestui cumplit scenariu scapă vederii noastre, iar cei propulsați la conducerea statelor (inclusiv a României) sunt doar niște simpli executanți ai inițiatorilor, de care aceștia din urmă se pot debarasa oricând.
  Falsa pandemie a avut multiple roluri. Nu stau să le dezvolt pe fiecare în parte, sunt convinsă că toți le-am parcurs. După nebunia măsurilor aberante și-a abuzurilor repetate a fost inițiată „liberalizarea” prețurilor la energie și combustibili (care au antrenat imediat scumpirea alimentelor) cu scopul generării crizei economice de proporții uriașe și-a Holodomorului planetar, inclusiv românesc. Numai că economia mondială nu se poate nărui doar cu explozia prețurilor menționate. Fiindcă oamenii nu sunt numai imprevizibili ci și adaptabili (de altfel, inteligența e o formă de adaptabilitate la mediu), păpușarii au recurs la urzeli, la uneltiri mult mai iscusite, declanșând frontul ucrainean. Tocmai de aceea am afirmat că mi-este din ce în ce mai greu să-l socotesc pe Vladimir Putin ca pe un ultim bastion în calea sexo-marxismului din ce în ce mai prezent în societatea de astăzi. Nu l-am înțeles pe liderul de la Kremlin de ce a preferat să tacă în „era” Covid și să iasă pe piață cu propriul vaccin, în loc să spună adevărul despre marea mascaradă, așa cum nu l-am aprobat nici în 2014-2016 când cele 2 republici separatiste erau măcelărite de junta nazistă de la Kiev. A dat întâietate numeroaselor întâlniri în format Normandia spre parafarea Acordurilor de la Minsk, deși știa foarte bine că nu se intenționa punerea lor în aplicare niciodată, în loc să recunoască (după modelul Crimeii) regiunile Donețk și Lugansk. Cinismul său nu a avut margini! Donbasul nu prezenta aceeași valoare strategică precum Peninsula Crimeea, prin urmare a căutat vreme de 8 ani să-l transforme într-un stat tampon în calea „invadatorilor” fasciști! Câți își mai amintesc de declarațiile lui Igor Strelkov sau ale decedaților Givi și Motorola din 2016? Răspunsurile Kremlinului la cererile lor erau nu numai ostentativ sfidătoare, dar și răutăcioase.
  Am făcut o paranteză ceva mai mare pentru a înțelege că sataniștii oculți care au dezlănțuit în momentul de față iadul pe pământ sunt copiii și nepoții sataniștilor ce au orchestrat și comandat măcelurile mondiale ale secolului trecut și că nici măcar Putin tradiționalistul și naționalistul nu este de capul lui!
  Dacă se vor „înfierbânta” nuclear sau biologic lucrurile, atunci jocul se încheie și nu vor mai conta nici morții pandemiei, nici scrâșnetul de foraibăr ruginit al lui Johannis, nici cretinismul lui Cîțu! Păpușarii se vor descotorosi urgent și fără regrete de toți martorii incomozi și de toți sclavii de care s-au servit în aplicarea planurilor lor psihopate.
  Dacă avem curajul de-a recunoaște adevărul, documentarul de 9 episoade intitulat „Europa – Ultima Bătălie” https://worldtruthvideos.website/watch/partea-1-completă-europa-ultima-bătălie_eYdE4GrucMAh1YP.html edifică multe întâmplări bizare ale istoriei recente și oferă suficiente răspunsuri pentru a „prinde” imaginea de ansamblu, aceea că Agenda Davos trebuie implementată.
  Celelalte 8 episoade traduse (nu foarte corect, dar suficient de lămuritoare) le găsim aici: https://www.incorectpolitic.com/?s=Europa+–+Ultima+Bătălie
  Dacă mai este România o democrație? Dar mă întreb: a fost vreodată?
  În România nu a fost instaurată democrația după lovitura de stat din ’89, constatându-se nu de puține ori că, din cauza design-ului instituțional greșit și incomplet și a faptului că societatea românească nu a îndeplinit decât într-o foarte mică măsură precondițiile indispensabile funcționării ei, a eșuat într-o formă de oligarhie care a secătuit-o de-a lungul timpului, iar de când cu „epidemia” de viruși inventați aproape că a alunecat într-o formă de dictatură, de autocrație mai bine-zis, în care Arafat și gloata de bichoni lătrători apocaliptici tăiau și spânzurau nestingheriți. Noi am avut parte numai de butaforii și eșecuri, dar ne consolăm cu faptul că nici măcar America nu poate oferi un exemplu de democrație ideală. 🙂
  Cât despre propagandă și războiul din Ucraina las aici un link interesant care stârnește și mai multe întrebări: https://www.stopworldcontrol.com/ukraine/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.