DNA a aruncat o fumigenă: Pițurcă!

Declarațiile făcute, ieri, de Victor Pițurcă devoalează nevoia de spectacol din gândirea conducerii DNA. Pițurcă este personajul ideal care poate folosi drept “vinovatul de serviciu”, numai că procurorii DNA sunt incredibil de proști. Au acuzat, reținut și umilit public un om evident nevinovat, fără legătură cu acuzațiile aduse de procurori!

DNA-ul condus de procurorului șef Crin-Nicu Bologa s-a folosit de imaginea lui Pițurcă pentru a face spectacol, în total dezinteres pentru justiție, pentru adevăr, în condițiile în care autorii afacerilor de miliarde euro din bani publici din timpul pandemiei: vaccinuri, măști, echipamente medicale etc., se află în rândul PNL, USR, al instituțiilor militarizate din România.

Pe scurt, procurorii DNA au aruncat o fumigenă, pentru a încerca să acopere ADEVĂRUL!

Acesta a fost modelul aplicat în mandatele Codruței Kovesi: nevinovați sau plevușcă la beci, rechinii liberi. Asta înseamnă corupție instituțională, de stat, cu protecție politică de la București, Bruxelles și Washington.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.