Alianța anti-România: PSD-PNL!

Comasarea alegerilor din 2024 demonstrează criza de moralitate și educație a societății românești, societate în care elitele politice sunt cei mai întârziați și împiedicați în logică și logopedie. Condusă de retarzi inconștienți, România continuă marșul sinucigaș în deșertăciune.
Îngrămădirea PSD-PNL în liste comune la viitoarele alegeri ne oferă imaginea corectă a disperării în care realitatea este inversată de propaganda românească și occidentală. În realitate, PSD-PNL-Iohannis este alianța răului, a extremismului anti-democratic.

Prin alianță și comasarea alegerilor, PSD și PNL trădează frica unei reale confruntări cu electoratului. Muribundul PNL – din care fac parte băsiștii Boc, Blaga, Falcă, se ascunde sub pulpana unui PSD redus la nivelul răcanului batjocorit seară de seară să dea lustru bocancilor cu care este lovit ziua peste bot de superiorii de la Bruxelles și Washington.

Băsiștii portocalii, după tranziția la albastrul-PNL, acum se vopsesc în roșu-PSD. Cameleoni, vampiri, sconcși … iată formula zoologică extrem de toxică pentru România!

Nu există un interes superior interesului național. Ce face coaliția PSD-PNL este o nouă trădare națională, în lungul șir al trădărilor care distruge România.

Premierul PSD, Marcel Ciolacu, cu un vocabular mediocru, zdrobit de noul ‘moment istoric’ pentru țară, declară: „am făcut ce e mai bine pentru ţara mea, indiferent de costuri”! Prin urmare, trădarea României, democrației, moralei, decenței publice, este tot ce poate Ciolacu să facă mai bine. Indiferent de costuri!

„Rotativul” Ciolacu nu face decât să accentueze nivelul politicianului de grotă, rudimentar, precar pe toate palierele educației și experienței de viață. De la gaura din covrigii vânduți în piețele din Buzău, Ciolacu a evoluat la gaura din democrația românească, din economia românească, din educația românească, în care deversează toată nepriceperea, inconștiența și lipsa de moratitate din care este clădit. Iată un limitat intelectual care demonstrează lipsă de limite!

Ciolcu are un partener pe măsură: generalul Ciucă. Ciucă PNL – curajosul din zonele de conflict care și-a secretizat doctoratul pentru a nu se putea demonstra un posibil plagiat. Gâtuit de nașterea fiecărei idei care nu se vrea născută, generalul Ciucă primește lumină de la modelul moral Iohannis, cel care a meditat statul statul român de câteva case și câteva sute de mii de euro din chirii încasate de la bancherii care i-au finanțat campaniile electorale și loviturile de guvern din Octombrie 2015 și August 2018.

Toate acestea nu ar fi fost posibile și nu ar fi posibile dacă serviciile și Armata, identic cum au făcut în anii ’80, nu ar fi complice la trădare națională și lovitură de stat.

Sub asediu străin, România a devenit o cazarmă cu o singură misiune: protejarea trădătorilor de țară și intereselor străine. Iată alianța răului!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2024, Analize - Comentarii, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Alianța anti-România: PSD-PNL!

  1. Roxana spune:

    Foarte bun articol. ” Alianta raului” se va impotmoli la Curtea Constitutionala foarte curand, iar acesti tradatori, ingamfati si agramati vor da bir cu fugitii. Se apropie momentul adevarului cand nu vor mai putea sa prosteasca populatia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.