Eurovision 2024 | Imaginea corectă a Europei: INDECISĂ!

Europa se afundă în dezastru. Imaginea culturii muzicale europene, Eurovision, a făcut un pas înainte: de la femeia cu barbă (în realitate un bărbat), la bărbatul care se consideră … nimic sau cum se spune în limbajul imbecil la modă: non-binar. Nemo Mettler din Elveția, la aproape 25 de ani, nu a descoperit ce este, deși intră să facă pipi la băieți și folosește aparate de bărbierit.

Noul câștigător al Eurovision 2024 este un rezultat al mafiei globale care manipulează societățile ieșite de pe orbita decenței și autorității. Încurajați educațional, medical, psihologic, acești asistați sociali ai Europei și ai lumii occidentale au devenit o etichetă a decadenței morale.
Băieți în fustițe și cu unghiuțe, personificarea diavolului și comportamentelor animalice pe o scenă cu pretenții oficiale la nivel de state, arată că liderii Europei au pierdut simțul realității.

Absolut nimic nu mai justifică participarea la un eveniment care a devenit o scenă pe care, din contribuțiile majorității europenilor, sunt promovate minorități scăpate de sub controlul moral și social.

Dacă acesta a ajuns modelul european, atunci prezența în spațiul cultural european devine un risc major care ar trebui semnalizat politic și diplomatic. A încuraja astfel de manifestări este sinucidere umană. Bunăstarea occidentului conduce la prăbușirea socială, pentru că, având astfel de modele indecise, tot mai mulți tineri vor descoperi brusc că nu mai vor să fie nimic, că nu vor mai dori să învețe și să muncească nimic. Din simplul considerent că unul cum este Nemo Mettler a reușit până la 25 de ani să se strecoare între lama de ras și salonul de unghii, având succes, devenind mândria Elveției.

Eurovision 2024 este revelatoare pentru imaginea de ansamblu a Europei și a Uniunii Europene, un spațiu al deciziilor asumate de nivel dictatorial. Dacă îndrăznești să critici derapajele culturale și politice, ești catalogat anti-european, automat ești pro-Putin. Dar unde ați văzut în Rusia sau în țările considerate autocrații o asemenea decadență?

Drepturile și libertățile nu au legătură cu lipsa de limite, cu dreptul unor invizibili de a specula și de a face profit pe seama unor nefericiți sau nefericite. Anual, miliarde de euro sunt direcționați din bugetul UE pentru a finanța rețele medicale, organizații, asociații, care să încurajeze acest tip de model care se îndepărtează în chip grotesc de specia umană: bărbat – femeie.

Eurovision 2024 a devenit un risc major, un pericol social, la fel cum sunt rețelele de traficanți scăpate de sub control prin grija autorităților care se luptă exclusiv la nivel de declarații să limiteze dezastrul.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Europa, Multilateralism ... în doi, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Eurovision 2024 | Imaginea corectă a Europei: INDECISĂ!

  1. Anonim spune:

    Buna ziua, imi cer scuze, dar am o intrebare in afara subiectului analizat de dvs. si anume daca ne puteti spune (noua, cititorilor dvs.) care este reactia guvernului chinez la noile taxe vamale (automobile, baterii, seringi, ace, minerale, semiconductori) anuntate de presedintele SUA. Multumesc

  2. Roxana spune:

    Un articol care pune punctul pe „i”. Va multumim Dl-e Tomozei. Eu chiar nu înteleg logic ce inseamna „non-binar”, asa ca poate vre -un cititor sa ne explice? Poate dintre cei tineri de seama lui Nemo. Daca copiii mei s-ar declara „non-binari”, eu i-as trimite sa faca pipi pe strada, iar de mancat sa nu mai caute in frigider, ci sa iasa pe pasune la pascut, da, sa manance „non-binar”, Mama voastra de putori!… Daca din nefericire ati deschide sa cititi o carte de istorie sau orice literatura universala, categoric nu veti mai area timp de nonbinareala….

  3. andron spune:

    Corect… Pertinent…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.