Este tristă ziua în care Justiția confirmă că avem un președinte hoț de case!

????????????????????????????O instanță din România a confirmat un lucru cunoscut deja de ani de zile: țara este condusă și reprezentată de un om care nu întrunește elemente minime umane, morale și de decență pentru a ocupa funcția de Președinte! În țările civilizate, o astfel de situație ar fi echivalentă cu o demisie de onoare.

Având în memorie discuțiile purtate cu familiile care au avut de parcurs calvarul celor aproape 18 ani de procese, presiuni, umilințe și neliniștea permanentă a zilei de mâine, în acest moment cred că nimic nu mai contează decât liniștea.

Nimeni, niciodată, nu va putea recupera toți acești ani. Nimeni, niciodată, nu va putea da înapoi acestor oameni timpul pierdut pentru a ajunge la adevărul inițial: familia fostului primar de Sibiu, actualul președinte al României, a ajuns proprietar de case prin fals, uz de fals.

FURT DE CASE | Iohannis semnează peste tot, “prima doamnă” decontează – DOCUMENTE

Am mai spus și repet! Calitatea umană, moralitatea și intimitatea actualului președinte al României erau cunoscute în mediul politic din Sibiu și București, măcar pentru că lumea în care politicienii fac afaceri este una singură. PNL Sibiu este egal cu Iohannis, în timp ce PSD Sibiu este responsabil pentru coabitarea rușinoasă, impusă de la București, cu un primar mizerabil sufletește și uman.

Să protestaţi, să nu gândiţi prea mult!

Un ultim aspect care conturează contactul celui vizat cu realitatea. În formularea atacului, avocații președintelui au invocat faptul că, pe plan local, prin intermediul presei, a fost creat un curent nefavorabil familiei Iohannis. Că de asta a pierdut procesul la Brașov. FALS!!! În plan local, singurele ziare care au scris despre mizeriile primarului Iohannis au fost Justițiarul (Marius Albin Marinescu) și Dacii Liberi (pe care l-am condus).

Restul, într-o perioadă când la Sibiu existau 2-3 publicații cotidian, 7 săptămânale, 5 televiziuni, plus o sumedenie de stații radio,  nu au făcut decât să contribuie la falsa imagine a unui munte de imoralitate, a unui personaj ciudat care în spatele zâmbetului poartă compoziții pestilențiale.

Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar KLAUS WERNER IOHANNIS, prim-vicepreședintele PNL …

Decizia de miercuri a Curții de Apel Pitești vine să confirme și să mențină sentința Tribunalului Brașov, din 16.05.2014, care: „… Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel, încheiat între pârâţii Baştea Ioan – decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica, în calitate de vânzător, şi Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner, în calitate de cumpărători. Dispune rectificarea CF nr. 9331 Sibiu sub nr. top 45/1 în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâţilor Baştea Ioan, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner înscris sub nr. B9,10 şi 11 asupra imobilului de la A+ 1. (…) Obligă intimaţii Baştea Rodica în calitate de moştenitor al intimatului Baştea Ion, Lăzurcă Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner să plătească apelanţilor – reclamanţi Oargă Ana, Oargă Ioan şi Antonescu Elisabeta suma de 4855,1 lei iar apelantului – intervenient Marinescu Marius Albin suma de 5,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”.

Pasaje din motivarea deciziei Curții de Apel Brașov:

„Instanța de apel a reținut corect că certificatul de moștenitor nr. 90/1999 a fost constatat nul pentru cauză ilicită și fraudă la lege, motivul nulității absolute fiind redat expres în considerentele deciziei civile nr. 33/2005 a Tribunalului Brașov, reținută cu putere de lucru judecat și în prezenta cauză. Astfel, din considerentele acestei decizii devenite irevocabilă prin respingerea recursului rezultă că instanța a constatat nulitatea certificatului de moștenitor nr. 90/1999 prin care Baștea Ioan, Lăzurca Georgeta și Johannis Carmen dobândeau drepturi succesorale asupra celor două imobile aparținând defuncților Ghenea Maria și Ghenea Eliseu, pentru faptul că ‘certificatul de moștenitor s-a emis cu încalcarea competenței teritoriale absolute și nu s-a bazat pe o relație de rudenie între ultimii doi defuncți, Ghenea Eliseu (Ghenea Ilisiu) și Baștea Nicolae, fiind încalcate norme legale imperative care reglementează devoluțiunea succesorală„.

„Cauza ilicită include frauda la lege când actul juridic s-a încheiat cu nesocotirea unor norme imperative, în speță cele referitoare la devoluțiunea succesorală – art. 77 alin. (1) din Legea nr. 36/1995 citat în considerentele deciziei nr. 33/2005 a Tribunalului Brașov, respectiv, în lipsa actelor de stare civilă pentru justificarea calității de moștenitor a lui Baștea Nicolae după Ghenea Eliseu, cât și cu încălcarea normelor imperative ale legii în materia competenței teritoriale a biroului notarial. Vânzarea lucrului altuia în cunoștință de cauză este nulă absolut în virtutea cunoscutului adagiu clasic ‘fraus omnia corrumpit’ – ‘frauda corupe totul’.” (Sursa: LUJU.RO)

AICI Decizia civila nr. 655/R/12.11.2015 a Curtii de Apel Brasov (dosar nr. 262/62/2014)decizie_CA_Brasov_Klaus_Iohannisdecizie_CA_Brasov_Klaus_Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Este tristă ziua în care Justiția confirmă că avem un președinte hoț de case!

  1. Pingback: FURT DE CASE | Johannis semnează peste tot, „prima doamnă” decontează – DOCUMENTE! | Octavpelin's Weblog

  2. Sandu staicu spune:

    Cam pueril articolul !
    Dane, reciteste-l in tihna si sune-ti singur ce intelegi din text!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.