Apocalipsa nebuniei, după Monica Macovei!

MITOMANÍE – Boală psihică, caracterizată prin tendința de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate (dex.ro)

Am avut sentimentul unui puternic déjà vu urmărind dezbaterile din Comisia LIBE a Parlamentului European, în minutele în care a prins să gâjâie eurodeputatul Monica Macovei (foto). Unul dintre cei mai dizgrațioși români plătiți din bani publici pentru a reprezenta și vorbi permanent cu silă, cu scârbă, cu ură, la adresa României. Am avut sentimentul că ceea ce a spus, luni, a mai prezentat, a mai înfierat, prorocind sfârşitul care se abate asupra României. Am căutat în arhivele online şi am constatat că nu m-am înşelat. Discursurile mentorului urii Macovei sunt dominate de prezentarea unor acţiuni care se află în plină derulare: “tocmai s-a anunțat”, “în acest moment”, “aseară și astăzi” … numai că, absolut de fiecare data, apocalipsa nebuniei promovată în cel mai înalt for al Uniunii Europene s-a dovedit pură nebunie.

Contactul cu realitatea, cu acribia celui care lucrează cu instrumente juridice, s-a dovedit încă odată: ZERO! Monica Macovei este bolnavă de “stângită acută” la care se adaugă complicaţiile generate de “socialistită în fază terminală”.

Dar, să urmărim câteva dintre declarațiile oficiale ale eurodeputatului Monica Macovei.

Doamna Macovei şi toţi cei care o înconjoară şi-au pierdut minţile!

Discurs în Parlamentul European, februarie 2017

Acum două nopți, guvernul socialist din România, a modificat prin ordonanță de urgență, Codul Penal și CPP. (…) Dragnea nu mai poate fi judecat în al doilea dosar pentru că și-a abrogat această infracțiune. Nu mai există. (…) Și aș mai spune ceva. Tocmai s-a anunțat ieri, că vineri urmează o nouă lovitură. Vor să desființeze Direcția Națională Anticorupție. Vor să nu mai fie anchetați. (…) VEZI AICI

Discurs în Parlamentul European, decembrie 2017

(…) În acest moment, în Parlamentul României, se votează modificarea legilor justiției, în procedură de urgență, practic în secret, fără dezbatere, lumea se uită la televizor și vede la televizor ce se modifică, și toate astea pentru a subjuga politic justiția, a nu mai avea stat de drept (…) pentru a crea mecanisme de amenințare și de șantajare a judecătorilor și procurorilor. De ce? Ca să scape politicienii din ALDE și PSD aflați la guvernare. (…) VEZI AICI

Discurs în Comisia LIBE a Parlamentului European, octombrie 2018

“M-aș referi la o problemă care nu a fost discutată pentru că a apărut abia aseară și astăzi. Independența presei este în maere pericol. Aseară, domnul Dragnea, președintele PSD din coaliția de guvernare practic a dat indicații pentru a se adopta măsuri legislative care să îngrădească libertatea presei, prin diverse controale și așa mai departe. (…) Deci, pe lângă independența justiției, modificarea Codurilor Penale, acum avem și problema presei independente care sigur deranjează.” VEZI AICI

TOȚI AMERICANO-EUROPEANO-STALINIȘTII DIN „GUVERNUL MEU”!

Sunt doar trei exemple de manipulare, de înfierare a realităților existente exclusiv în mintea eurodeputatului Macovei. Niciuna dintre afirmații nu a fost confirmată de realitate. Unde mai pui că până și nesuferitul vicepreședinte al Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a solicitat româncei Macovei să își domolească alergarea după fantomaticele herghelii care îi aleargă în cutia craniană.

Acestea şi multe altele declaraţii în numele României, se adăugă la valul de mizerii promovate la Bruxelles încă din timpul și după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, din 2012, când făcea apologia celor “1,5 milioane de voturi fraudate”. Azi ştie oricine că nu a fost fraudat niciun vot, însă Dragnea este condamnat pentru că … a îndemnat oamenii să iasă la vot! Trebuia să existe cumva o confirmare a aberaţiilor.

„Olandezul plutitor” în deriva europeană

Apocalipsa nebuniei anunțată permanent de Monica Macovei ține de mitomanie, de o gravă dedublare de personalitate, câtă vreme este autoarea crimei, prohodului și îngropării actului de justiție din România, din coliva căreia serviciile s-au servit până la ultima bomboană … evident, tot Dragnea!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.