Să luăm atitudine, tovarăși! Sau despre menirea puțoilor din USR …

Noua guvernare personală a președintelui Iohannis este formată din imbecili, vlăstare securiste și puțoi cu pretenții de noii tovarăși ai democrației care vor da o nouă față României! În fond, singura preocupare a retardului de la Cotroceni este legată de obsesia bolnavă de a fi pupat în fund la orice oră din zi și din noapte! Și cine poate să facă asta mai bine decât adunătura de descreierați înghesuiți sub titlul generic „Guvernul Cîțu”? O înghesuială în care USR (Uniunea de care trebuie să Salvăm România) redesenează democrația după cele mai profunde și intrasigente metode marxist-staliniste.

Imberbii din USR, apatrizi cu dispreț față de tradițiile, credința și istoria României, arată că educația nu le este doar precară ci și calibrată după normele demagogiei globaliste la modă. Cu acest virsu inoculat în codul genetic, Bulai-i și cei din tagma lui Barna au pornit noua prigoană securistoidă.

Trebuie să luăm atitudine, tovarăși!, îndeamnă zi de zi, și chiar de mai multe ori pe zi, imbecilul Iulian Bulai, un puțoi cu experiență la cerșitul modern pe străzile Europei, remarcat prin sinecuri primite din partea structurilor care formează securistoizii mileniului trei, iar acum plantat în fruntea Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, al cărei președinte este.

La 33 de ani, Iulian Bulai este atât de imbecil încât nu face nimic mai mult decât să demonstreze, zilnic, statutul de imbecil. Cum face asta? Luându-se la trântă (și) cu Societatea Română de Radio (SRR) și Televiziunea Română (TVR) pe care le ceartă că nu reflectă evenimente la care participă liderul suprem Iohannis și cohorta de imbecili din guvernarea Câțu!

Că la 33 de ani este imbecilil, ar putea să fie scuzat lui Bulai chiar dacă este parlamentar la al doilea mandat. Însă, când ești președinte de Comisiei pentru Cultură, un precursor al imbecilei vopsite liberale Raluca Turcan (fostă Preşedinte al Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă, Camera Deputaţilor în mandatul 2008 -2012), nu mai ai nicio scuză!

1. Pentru că SRR și TVR sunt servicii publice de informare, nu politice aflate la dispoziția președintelui sau parlamentului României!
2. Pentru că SRR și TVR utilizează surse oficiale, nu bârfe! Iar câtă vreme Președinția, Guvernul sau Parlamentul, nu emit puncte de vedere, nu pot croșeta speculații pe tema unor evenimente politice despre care nu se emite o declarație sau un comunicat!

Imbecilul Bulai din tagma USR-iștilor nu cunoaște ABC-ul de funcționare al unor instituții media oficiale, iar de pe această poziție ridicolă acuză că „Radioul public face cenzură”! (vezi imagine sus) Celor din USR nu le crapă de rușine obrazul având un asemenea imbecil printre ei, pentru că acolo imbecilitatea este o condiție, iar puțoismul o normă obligatorie!

Odată promovat de inconștienți mai mari decât el, Bulai simte nevoia să facă valuri, să atace, să înfiereze, să ceară tăierea de capete, folosind dubla măsură, duplicitatea și proasta și grosiera superioritate.

Fără îndoială, SRR și TVR au probleme pe care un guvern ioannist format din câți prăfuiți de mici și useriști puțoi-imbecili nu au cum să le rezolve mistificând realitatea.

Că funcționează exclusiv în dubla măsură, avem să observăm în exact mesajele lansate public de puțoiul-imbecil Bulai, care este revoltat și ultragiat pentru că directorul general al TVR, Doina Gradea, care împreună cu CA-ul TVR „refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească”, motiv pentru care „TVR trebuie reformat. Din temelii” … (vezi imagine dreapta)

În același timp, același puțoi-imbecil Bulai de la USR nu este deloc, dar deloc, deranjat că Guvernul din care face parte nu respectă hotărâri judecătorești, decizii ale Curții Constituționale a României, rezultatul Referendumului pe Justiție sau legile în vigoare!

Iată de ce, trebuie să luăm atitudine, tovarăși! Altfel, puțoii de teapa imbecilului Bulai vor duce România într-o nouă și frumoasă epocă a dictaturii celor puțini și extrem de limitați!

Zorii noii epoci au mijit!
Bulai confirmă o vorbă din bătrâni care spune că dacă de mic ești imbecil, câte ajungi mare doar te joci … pe sănătatea și banii țării!

NOTĂ:
Puțoi [At: DDRF / Pl: (1-2, 6-12) ~oaie / E: puță + -oi] 1-2 sn (Șdp) Puță (1) (mare). 3-4 smi (Pfm; șdp) (Puști) care, în viziunea adulților, dovedește lipsă de respect față de aceștia sau pretenții nefondate de emancipare. (Dexonline.ro)

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Referendum 2018, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.