Aplauze, trec proștii!

Legitimația de liberal, de userist-plusist, este deja o garanție, un pașaport asezonat la “măscuță”, această nouă etichetă care reconfirmă imbecilitatea la interior și exterior! Cât de curând, acești deraiați ai secolului XXI se vor legitima și vor acționa în numele propriilor convingeri.

În ciuda vârstei și educației precare, proștii nu au limite în argumentarea manifestărilor pueril-imbecile. Este dovedit cu supra măsură că în “România educată” diploma nu este o garanție, ci un mijloc.

În “România normală”, legea, meritocrația și competența, sunt anulate de o legitimație și o decizie de partid. În toate timpurile tulburi, doctrina a bătut știința, religia, bunul simț. Dacă partidul te trimite în funcție, oricât de cretin ești … brusc te luminezi, te balonezi în nesimțire și abuz, apoi treci la executat ordine! Rămâne doar să observăm că acești limacși nu au nici măcar doctrină, fiind suficient să fie proști. Cât mai proști!

Odată cu legitimația de partid, proștii jură să renunțe la bruma de onoare și decență, la echilibru și interes pentru realitate! Partidul le dictează că sunt buni, le dictează ce trebuie să execute. Pentru un prost sau o proastă cu legitimație este suficient.

În “România lucrului bine făcut”, experții europeni distrug relația cu UE, experții în diplomație distrug relațiile diplomatice, experții în educație, cultură, arte, sport și religie, distrug și ce a mai rămas! Pentru că numai așa un prost, promovat de un alt prost, poate lăsa ceva în urmă.

Să nu vă mire!

Pentru că proștii sunt bine controlați, organizați și direcționați. În alte condiții, lipsiți de autonomie și gândire, sunt ușor de scăpat de sub control!

De asta îi vedeți grupați când merg la furat voturi, la vaccinare voluntar-obligatorie sau la teatru cu … proști. Turma le întărește sentimentul de încredere și convingerile mesianice.

Aplauze, trec proștii! În urma lor rămâne o țară distrusă …

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.