Opriți presiunea și tentativele de intimidare la adresa Judecătorului Afrăsinie!

Doamna Judecător de scaun, Mădălina Elena Afrăsinie (foto) este cercetată disciplinar de Consiliul Superior Magistraturii (CSM), pentru abaterea disciplinară prevăzută la Art. 99, lit. a din Legea 303 din 2004.

Să vedem ce spune Articolul 99, litera a:

încălcarea prevederilor legale referitoare la declarațiile de avere, declarațiile de interese, incompatibilități și interdicții privind judecătorii și procurorii”.

Ce înseamnă asta? Că doamna Judecător este luată la tăvălit profesional și public fără o țintă precisă!

Prezumția de nevinovăție funcționează! Iată de ce, nu pot admite ca doamna Judecător a încălcat prevederile referitoare la declarațiile de avere și interese.

De asemenea, nu este deloc clar în ce situație de incompatibilitate și/sau interdicție s-ar putea afla!

Prin urmare, suntem în fața unei acțiuni concertate de hărțuire ei intimidare profesională!

Dacă reclamanții (cine sunt oare?) ar fi demonstrat puțină inteligență lansau atacul mizerabil agățându-se de Art. c)care vorbește de „desfășurarea de activități publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Totuși, niciunele dintre declarațiile și poziționările publice ale doamne Judecător nu se încadrează nici la această literă. Exprimările domniei sale nu au promovat convingeri politice în cadrul ateibuțiilor de serviciu, nici în afara programului. Exprimările nu vizează decât convingeri care privesc LIBERTATEA DE EXPRIMARE și DREPTURILE LEGALE PREVĂZUTE DE CONSTITUȚIE!

Reclamația formulată împotriva Judecătoarei este o demonstrație de forță a grupărilor care induc în societatea românească teama, intimidarea, abuzul și anularea democrației, sfidând inteligența și competența de dreaptă judecată chiar și ale unui student de anul II la Drept, necum a unui profesionist al legilor.

Prin urmare, avem datoria de a strânge rândurile, fie și vocal, prin mesaje și presiune publică, venind în sprijinul doamnei Judecător Mădălina Elena Dârdeci, prin susținere morală, în mod public, fără teamă!

Acești impostori nu pot spune o țară în care fie și o singură voce va continua să reclame adevăratele abuzuri, presiuni, intimidări!

RIDICAȚI-VĂ ROMÂNI!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.