PETIŢIE | Dreptate pentru eleva tricoloră ameninţată cu moartea!

Dreptate pentru eleva tricolora amenintata cu moarteaSusţine cauza elevei românce din Covasna ameninţată cu moartea pentru că a purtat tricolorul naţional în şcoală.
Semnează petiţia on line AICI

REFERINŢE >>>
COMENTARIU | Apăraţi dreptul tinerilor români la onoare

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la PETIŢIE | Dreptate pentru eleva tricoloră ameninţată cu moartea!

 1. DA ! CUM IN TOATA LUMEA,TIGANUL ESTE NUMIT SI IN TARA MEA ROMANIA SA POARTE ACEST NUME CA IN TOATA LUMEA ! – T I G A N -CA DOAR NU LA FACUT ROMANIA SA I SE ZICA ROM SAU „ROOM”. NU AM NIMIC CU NIMENEA,DAR UNGURII SA STIE CA TRAIESC IN ROMANIA,NU LE PLACE LEGEA ROMANEASCA SA MEARGA IN UNGARIA SAU UNDE SE SIMT MAI PE LEGEA LOR,TIGANII,LIPOVENII,GRECII, TURCII SI ALTE MINORITATI NATIONALE,SA STIE CA TARA ROMANEASCA ESTE A ROMANILOR IAR ACESTE NATIONALITATI AU FOST ADOPTATE SI VOR RAMANE CAT VOR RESPECTA LEGILE ROMANESTI, NU CELE IMPUSE DE NU STIU CE IZMANAR, DIN AFARA. DACA ASI FI FOST PRIMMINISTRU AL ACESTEI ROMANII FRUMOASE IN 30 DE ZILE ASI PUNE CU BOTUL PE LABE SI COMUNITATEA EUROPEANA,SI PE TOTI CEI CE LE STA ROMANIA IN GAT. DAR LA CONDUCEREA TARII SUNT NISTE NEISPRAVITI CARE SAU ALES SINGURI NU PRIN VOINTA POP***RA, SISI DAU AERE DE MARI POLITICIENI, BAGANDUSI SI NEAMURILE IN TOATE LOCURILE IMPORTANTE ALE TARII. SUNT UN SARAC AL ACESTEI TARI ,DAR AM SARACIT DIN CAUZA LEGILOR PROASTE DATE DE EI SI CARE II CARACTERIZEAZA.IAR IN CEEACE PRIVESTE INTAMPLAREA DIN COVASNA,TREBUIE SA DEA DE GANDIT FOARTE MULT CELOR CESI FREACA OULE PE FOTOLIILE MINISTERIALE SI MAI ALES LA PRESEDENTIE.BASESCU SA CASTE BINE SI OCHIUL CEL BETEAG,SI SA NUI MAI TINA IN BRATE PE NICI UN VENETIC,CACI ESTE UN DUMNEZEU SUS,SI DACA LO TRANTI ODATA NU MAI RAMANE NIMIC DIN EL,CACI ISI BATE JOC DE UN POPOR,CE A TRAIT INTRO TARA BOGATA,IAR ACUM SUN SARACI INTRO TARA BOGATA,CE AU FURAT-O „BAETII DESTEPTI ” DA ! TREBUIE SA EXISTE DEMOCRATIA, PLURALISMUL POLITIC,ACCEPTAREA ADVERSARULUI SI CHIAR A ADVERSARULUI RAU INTENTIONAT,DAR RANA LA O ANUMITA LIMITA ,NU PINA LA PROSTIE.!!!!!!!!

 2. ema spune:

  atacul impotriva copiilor romani trebuie sa inceteze – in tara si in afara ei suntem confundati cu tiganii ne sunt distruse insemnele si istoria.
  Campania iredentista asidua aduce nilioane de victime – copii nostri loviti, umiliti, discri,minati.
  Totul pentru ca noi parintii nu putem spune STOP ! STOP FASCISM HUNGARI !!
  Bugetarii ce nu respecta statul roman sa fie destituiti – nu-i mai platim din banii nostr!!!
  ABROGAREA LEGII PRIN CARE IN ROMANIA SI NUMAI8 AICI TIGANII SUNT NUMITI ROMI PENTRU A CREA CONFUNZIA IN LUME ROM = ROMAN
  ABROGAREA ACESTEI ANOMALII ILEGALE ADOPTATAT DE NASTASE ILKIESCU SI UDMR.!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.