UN MARE CARACTER SPORTIV – CRISTIAN PUSTAI

Dan Tomozei, Cristian Pustai, Dan Ovidiu IlcusAceste rânduri nu sunt în linia saitului, nicidecum. De aceea sigur vor suprinde. Dar …
Pentru că am avut şansa să îl cunosc, pentru că este înainte de toate sigurul profesor de matematică din campionatele româneşti de fotbal, pentru că are un bun simţ şi un caracter sportiv cum rar întâlneşti în România, nu pot să nu îl felicit public pe Cristian Pustai (foto centru) pentru performanţa de a încheia campionatul României pe locul II, împreună cu echipa din orăşelul Târgu Jiu, şi pentru calificarea în Europa League.
Iată şi o probă de modestie şi caracter: „Sunt extraordinar de bucuros că am făcut fericiţi aceşti oameni. Acesta a fost scopul când am venit aici. Îl felicit şi pe Grigoraş, care a fost în prima parte a acestui campionat. Am preluat o echipă frumoasă. Le-am spus jucătorilor că sunt mândru că îi antrenez”, a spus Pustai la Fanatik Show, pe Digi Sport. (sursa: gsp.ro)
Imaginea de mai sus este de acum mai bine de un an, pe vremea când profesorul antrena echipa Gaz Metan Mediaş. În stânga imaginii se află Dan Ovidiu Ilcuş, un alt bun prieten.
Cât de minunat este să ai aşa cunoscuţi, aşa prieteni!

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.